NAKON PREKIDA VEZE

Svaka druga žena seksa se s bivšim partnerom

31.10.2012 u 13:23

Bionic
Reading

Novo istraživanje donosi potpuno začuđujuća saznanja, pa tako prema riječima znanstvenika veze rijetko kada završavaju prekidom te gotovo polovica neudanih žena nakon prekida s tim istim partnerom redovito održava seksualne odnose sve dok ne pronađu novog ljubavnika

Anketa u kojoj je sudjelovalo tisuću žena i muškaraca pokazala je kako se velik broj žena nakon prekida veze još uvijek upušta u seksualne odnose s bivšim partnerom jer im nedostaje fizička intimnost, piše Daily Mail.

31 posto žena u istraživanju priznaje kako su se u seksualne odnose s bivšim partnerom upuštale jer su se nadale da će tako ponovno oživjeti vezu. Dodatnih 43 posto žena otkrilo je kako redovito održava seksualne odnose s bivšim partnerom dok su istovremeno u potrazi za novom ljubavi, a 47 posto muškaraca priznalo je kako prakticiraju isto to.

Ovaj obrazac ponašanja znanstvenici su uočili i kod poznatih celebova, pa su tako Demi Moore i Ashton Kutcher nakon razvoda ponovno počeli viđati, da bi zatim prekinuli sve kontakte, a isto to su učinili i Cheryl Cole i njezin bivši suprug, igrač Chelseaja Ashley Cole.

Internetska stranica za pronalazak partnera SeekingArrangement.com, koja je provela ovo istraživanje, navodi kako i top pet razloga zbog kojih ljudi ponovno stupaju u seksualne odnose s bivšim partnerima, a među njima se nalaze pretjerano konzumiranje alkohola, flertovanje putem Facebooka i drugih društvenih mreža te slučajan susret za vrijeme noćnog izlaska.