ZVIJEZDE U BRUXELLESU

Susret sa stilom: Španjolska i belgijska kraljica plijenile pozornost

06.06.2018 u 11:49

Bionic
Reading

Nakon što je u madridskoj palači Zarzuela ugostila ukrajinski predsjednički par španjolska kraljica Letizia zaputila se u Bruxelles

Razlog njezina dolaska u Bruxelles bila je ceremonija otvorenja Europskih dana razvoja, na kojoj se obratila uzvanicima.

Navedeno događanje okuplja članove razvojnih zajednica iz cijelog svijeta, a ovogodišnje izdanje stavlja poseban naglasak na osnaživanje žena na vodećim pozicijama.

Španjolskoj kraljici Letiziji društvo na otvorenju Europskih dana razvoja u Bruxellesu činila je belgijska kraljica Mathilde.

  • +14
Belgijska kraljica Mathilde i španjolska kraljica Letizia Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Obje dame na spomenutom događanju pojavile su se u iznimno elegantnim kombinacijama koje nisu pretjerano odskakale od njihova uobičajena stila odijevanja kada je riječ o formalnim pojavljivanjima.

Španjolska kraljica Letizia tako je zablistala u crvenom od glave do pete, što je postigla strukiranim odijelom s potpisom španjolskog dizajnera Roberta Torrette, cipelama u špic omiljena brenda Margit i dodatkom pismo-torbe od zmijske kože.

Kao sušta suprotnost Letizijinoj crvenoj kombinaciji, belgijska kraljica Mathilde odlučila se novim izdanjem poigrati pastelnim ružičastim nijansama koje krase bluzu, dodatke i cipele, kao i zanimljiv model satenske suknje ukrašene uzorkom leoparda.