TKO ZNA, ZNA

Susan Sarandon i na pragu 70. ruši predrasude

08.01.2016 u 20:59

Bionic
Reading

Žena s vječnom iskrom života kojoj se Hollywood može samo nakloniti u 69. godini postala je zaštitno lice i ambasadorica francuske kozmetičke kuće L'Oreal

'Prava žena pridružila se našoj obitelji', tako su čelnici kozmetičke kuće L'Oreal na društvenim mrežama objavili svoje novo zaštitno lice. A ono je ni manje, ni više nego jedinstvena američka glumica, feministica, humanitarka i aktivistica Susan Sarandon koja je na pragu 70. pokazala da nije sve u mladosti, trendu i utrci s godinama. U 69. godini postala je ambasadorica jedne od najpopularnijih kozmetičkih kuća na svijetu.

Susan je žena koja voli život, a i život voli nju. A zbog čega je prihvatila ponudu, objasnila je ovako: 'Bila sam polaskana, više porukom koju prenosim ženama kao njihova ambasadorica nego ponudom te velike kozmetičke kuće. Jer kad žena u današnja vremena kaže Ja to zaslužujem, snažne su riječi. Žene moraju shvatiti da su gospodarice svojih odluka i svojih života', kaže Sarandon.

Odlukama u svojim šezdesetima ona je pokazala upravo to, ali i mnoge ostavila bez riječi kad je nakon 20 godina veze s Timom Robbinsom odlučila okrenuti novu stranicu u životu. S Robbinsom ima dva sina, a novu ljepotu ljubavi doživjela je s 30 godina mlađim Malcolmom Bricklinom s kojim je dijeli strast prema stolnom tenisu.

A true woman of worth @susansarandon join our lorealista family ?????? #worthit

A photo posted by L'Oréal Paris Official (@lorealparisofficial) on

A big welcome to this lorealista @susansarandon ?????????????? #lorealista #worthit

A photo posted by L'Oréal Paris Official (@lorealparisofficial) on

On Fridays we play pong. Watch the greatest #pingpong show on Earth at @spinnewyork 10pm

A photo posted by Susan Sarandon (@susansarandon) on

103rd Floor @EmpireStateBldg

A photo posted by Susan Sarandon (@susansarandon) on