KAKVA KOLEKCIJA!

Supruzi našeg nogometaša pozavidjele bi i holivudske dive

08.03.2017 u 12:20

Bionic
Reading

Svaka žena voli lijepe cipele, a supruga nogometaša Mladena Petrića ih sigurno obožava jer na svom profilu na Instagramu nerijetko objavljuje fotografije kojima pokazuje kolika je njezina strast prema dobrom paru cipela

Despina Petrić s našim se nogometašem vjenčala prije gotovo deset godina, a kako oboje vole i prate modu, svojedobno su u Zürichu otvorili i butik nazvan Deca.

Budući da je Despina porijeklom Grkinja, odabrala je i ime na grčkom. Deca na grčkom znači broj deset.

 

Svoju ljubav prema modi i trendovima zgodna Despina često pokazuje fotografijama na svome profilu na Instagramu, posebno cipelama.

Tako se vidi da u bogatoj kolekciji ima trendi gležnjače s potpisom jednog od najpopularnijih dizajnera ove sezone, Gianvita Rossija.

Uz hit modele, lijepa Despina pohvalila se i skupocjenim cipelama Christiana Louboutina, ali njezin ormar krije modele Balenciage, Givenchyja, Alaije, Isabel Marant ili Chanela.

Osim cipelama, Despina i drugim detaljima otkriva da je prava fashionistica. Kombinacijom štikla Celine, ali i čarapa s potpisom Vetements stvara kombinacije na kojima bi joj pozavidjele mnoge modne blogerice ili trendseterice.

Upravo je taj francuski brend pod vodstvom gruzijskog dizajnera Demne Gvasalije preko noći postao omiljen među slavnim zvijezdama i ljepoticama koje prate modu.