ELENA PERMINOVA

Supruga ruskog milijardera sve očarala pojavom na glamuroznoj dodjeli nagrada

19.11.2018 u 11:16

Bionic
Reading

Novo izdanje dodjele Evening Standard Theatre Awards u Londonu očekivano nisu propustile brojne dame iz svijeta Hollywooda, a 32-godišnja ruska manekenka i zvijezda ulične mode Elena Perminova uspjela se modno istaknuti

Iako je većina dama na crvenom tepihu dodjele nagrada prodefilirala u raskošnim haljinama s cvjetnim uzorkom i aplikacijama, slavna Ruskinja Elena Perminova odlučila je igrati na kartu dramatičnosti pojavom u drapiranoj haljini izražajne boje fuksije.

CVJETNA RASKOŠ

Slavne dame prodefilirale crvenim tepihom u bajkovitim haljinama

Pogledaj galeriju

Riječ je o kreaciji slavnog talijanskog dizajnera Giambattiste Vallija, na čijim se revijama u prvim redovima ova ruska ljepotica tradicionalno može vidjeti.

Osim bojom i drapiranim krojem tkanine, spomenuta kreacija ističe se velikim šlepom i prorezom koji je otkrivao polovicu torza.

Na novo izdanje dodjele nagrada u Londonu Elena Perminova stigla je u pratnji 27 godina starijeg supruga, milijardera Alexandera Lebedeva, s kojim ima troje djece, a svečano izdanje naglasila je sjajnom ogrlicom, minimalnim make-upom i jednostavnom, blago valovitom frizurom na razdjeljak.

Elena Perminova Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia