LJUPKA GOJIĆ

'Suprug mi se odselio'

18.02.2009 u 10:00

Bionic
Reading

U intervjuu za Story.hr Ljupka Gojić Mikić je izjavila da se njezin suprug odselio u Japan i da će vezu održavati kao i dosad – na daljinu

Ljupka kaže da je njezin brak pun razumijevanja

Zgodna Ljupka uskoro putuje k suprugu Mihaelu Mikiću u Japan, što će biti njezin prvi posjet toj zemlji. To što se suprug odselio iz Zagreba za njihov brak ne predstavlja nikakve specijalne turbulencije, izjavila je Ljupka za Story.hr.

'Vezu ćemo održavati kao i dosad – na daljinu! Naš je brak pun razumijevanja, a zbog te udaljenosti još uvijek osjećam leptiriće u trbuhu kad vidim Miku. Dosad je situacija bila obratna – ja sam puno putovala, a on je bio u Zagrebu. Sada kad se on preselio u Japan i ja ću manje posjećivati Zagreb, a više njega u Japanu', izjavila je Ljupka.

Što se tiče modne karijere, 26-godišnja Ljupka je rekla da 'ona i dalje traje'. Radi, kaže, komercijalne stvari, što joj trenutačno odgovara. Svojim najvećim profesionalnim uspjehom smatra to što je godinama uspjela zadržati iste klijente.

Ljupkin najveći posao u karijeri je internacionalna kampanja za Pantene Pro-V. Direkcija tvrtke Procter&Gamble toliko je zadovoljna Ljupkom da ju je angažirala za veliku kampanju i na hrvatskom tržištu.

Bilo je to prvi put da se jedan hrvatski model pojavljuje u naslovnoj ulozi TV reklame za Pantene Pro-V te da poznati svjetski brand progovara hrvatski.