NEVENA RENDELI:

'Suprug je moj princ, ali ja nisam baš uvijek princeza'

15.07.2011 u 09:27

Bionic
Reading

Nevena Rendeli napisala je knjigu i sada napokon može odahnuti i posvetiti se drugim stvarima

Lijepa Nevena Rendeli napokon će se nakon poslovnih uspjeha posvetiti braku na koji je ponosna te uživati, a budući da su njen suprug i ona jako različiti, to je i tajna njihovog uspjeha

'Jako smo različiti, ali u tome i jest ljepota našeg odnosa. Kod nas vrijedi ona stara izreka da se suprotnosti privlače. Marijan je moje utočište nakon napornog dana, na njega se uvijek mogu osloniti. Povučen je, ne priča mnogo, dovoljan je samo njegov pogled i ja znam što mi želi reći. Zahvaljujući suprugu koji uvijek čvrsto stoji na zemlji naš brak nema puno padova. Realan je, samouvjeren, dok sam ja uvijek negdje u oblacima', kaže HTV-ova voditeljica i urednica.

Poslovni zadaci ih ne obeshrabruju.

'U mom braku najvažnija je tolerancija i poštovanje. Bez toga ljubav teško opstaje. I ja bih ponekad htjela da baš taj dan moj suprug ne treba ići po neku građevinsku dozvolu ili bi on želio da baš taj vikend ne moram otići u Rovinj i što ćemo se čuti samo preko mobitela, ali to nas ne obeshrabruje. Tek smo na početku, život je pred nama. Pa kad ćemo se posvetiti karijeri ako ne sada', objašnjava Nevena koja voli bajke.

'Odrasla sam na bajkama, čekala sam svog princa i dočekala. To mi je dovoljno od bajke. Ne očekujem od osobe koju volim da bude savršena. Volim je sa svim njenim sitnim manama, jer nisam ni ja uvijek princeza', priznaje kroz smijeh Nevena.

Nevena je velika romantičarka. 'Ponosna sam na neke svoje životne odluke, a jedna od njih je i udaja za Marijana. Nije to bio grom iz vedra neba, planirali smo to. Ima puno plaža na Jadranu koje su za mene raj na zemlji, no udala sam se na jednoj pustoj, na mjestu gdje je život posve drukčiji od ovog koji vodim.'