DARIA LORENCI FLATZ:

'Suprug i ja ne želimo više djece'

09.03.2012 u 11:10

Bionic
Reading

Zagrebačka glumica rodom iz Sarajeva ispričala je kako je na nju utjecalo majčinstvo

Da je netko zagrebačku glumicu Dariju Lorenci Flatz prije nekoliko mjeseci pitao je li majčinstvo najljepše što joj se dogodilo, odgovor ne bi bio potvrdan. Neispavana, iscrpljena i bez ijednoga trenutka za sebe, nije mogla potpuno uživati u najzahtjevnijoj ulozi koju joj je dodijelio život, no kad su njezini blizanci Fran i Mak navršili dvije godine, to se promijenilo. Sada napokon punim plućima uživa u roditeljstvu koje dijeli sa suprugom, web-dizajnerom Emilom Flatzom, ali i u poslovnim uspjesima.

'Danas i ja mogu reći da nema ništa ljepše od majčinstva, a do prije tri mjeseca mislila sam da sam luda ili da mi nešto fali jer bih slušala druge majke kako to govore, a meni to nikako nije bilo najljepše, nego najteže. Promjeni je vjerojatno pridonijelo i to što sam počela spavati. Ponovno sam došla do neke svoje snage i pameti, pa više ne bauljam kao poluzombi jer mi pola glave ne radi od nedostatka sna', rekla je Daria koju je majčinstvo promijenilo.

'U nekim sam segmentima odrasla jer jednostavno nemaš izbora. S druge sam strane postala ranjivija i osjećajnija i prema drugima i prema sebi. Spustila sam se na zemlju. Ne znam ništa teže, napornije i zahtjevnije od toga da imaš djecu. To su izazovi koje ti nitko ne može prepričati i situacije u kojima moraš rasti jer ćeš se inače baciti pod prozor od umora! S druge strane, to je toliko prekrasno, pogotovo kad prođe najnaporniji period, koji kod blizanaca traje malo dulje. Sad mi je toliko divno da bih imala desetero djece', no ipak misli da neće više proširivati obitelj.

'Samo ljudi koji nemaju nijedno dijete mogu reći da žele desetero. Mislim da nećemo imati više djece', rekla je poznata glumica.