UZ DOBRU ZAŠTITU

Super zabave na Zrću 10. i 15. kolovoza

09.08.2011 u 12:24

Bionic
Reading

Posjetitelje Zrća 10. i 15. kolovoza očekuje cjelodnevna zabava uz snažnu zaštitu od sunca

Zrće, najzabavniju plažu ovog ljeta, posjećuje mnoštvo gostiju zainteresiranih za cjelodnevnu zabavu pod suncem. Osim neprestanih ritmova glazbe, mora i bazena, atraktivnih diskoteka, i sunce poboljšava vitalnost i daje osjećaj ugode gostima Zrća.


No, prekomjerno izlaganje UV zrakama može uzrokovati oštećenja kože. UVB zrake prodiru kroz gornje slojeve kože i uzrokuju opekline. UVA zrake prodiru u dublje slojeve kože i mogu uzrokovati alergiju na sunce, hiperpigmentaciju i prerano starenje kože. UVA i UVB zrake povezane su s različitim vrstama karcinoma kože. Stoga je zaštita iznimno važna.

Za zaštitu od sunca i nagrade za posjetitelje na Zrću ovog ljeta brine se nova linija Eucerin transparentnih sprejeva SPF 30 i SPF 50. Posjetite li najpoznatiju plažu otoka Paga 10. ili 15. kolovoza, prepustite se nježnim rukama Eucerin promotorica u Papayi i Aquariusu. Na vlastitoj koži isprobajte prve transparentne sprejeve za sunčanje s visokom UVA/UVB Eucerin trodimenzionalnom zaštitom s prirodnim licochalconom A.

Bez straha od znojenja, masnih tragova i beskrajnog utrljavanja na dlakavijim dijelovima tijela, dobit ćete adekvatnu zaštitu uz ugodan miris. Nova, ekstra lagana formula može se lako raspodijeliti po koži, brzo se upija i osobito je pogodna za ljetne aktivnosti kao što je zabava Eucerin s poklonima koje će vam podijeliti Eucerin promotorice. Koža će vam biti posve zaštićena od oštećenja uzrokovanih duljim djelovanjem sunca – također i u dublje položenim slojevima kože, pa bezbrižno možete tulumariti.

Sada vam jedino preostaje krenuti 10. ili 15. kolovoza put Zrća i dobro se provesti u cjelodnevnoj zabavi pod suncem uz Eucerin zaštitu od sunca i nagrade za svakog posjetitelja koji odluči isprobati transparentne sprejeve Eucerin SPF 30 i 50.