BIT ĆETE OSJEĆAJNIJI

Sunce je u Ribama, a najviše sreće imat će Ribe, Rak i Škorpion, a evo kome će biti izazovno

18.02.2024 u 07:37

Bionic
Reading

Sunce ulazi u Ribe 19. veljače u 5:13 sati i ostat će u njima do 20. ožujka. Vladavina Vodenjaka poticala vas je da cijenite svoju buntovnu individualnost i usredotočite se na kvalitete koje vas čine različitima od drugih. Razdoblje Riba podučit će vas da ste, iako jedinstveni, istovremeni povezani jedni s drugima

Razdoblje Riba idealno je za prepuštanje maštarijama i sanjarenju. Njihov je vladar Neptun, planet snova, iluzija i duhovnosti. U astrologiji, to je planet koji zamagljuje racionalne misli, potiče maštu i može izazvati zabunu i kaos. Upravo će zato narednih tjedana mnogi od vas biti skloni nerealnoj percepciji svijeta.

Pogledaj detaljni horoskop

Dok Sunce prolazi kroz ovaj znak, svi su pomalo sanjari. Ribe nisu zabrinute za detalje i praktičnost i nisu usredotočene na materijalni svijet, već su emocionalne i sve osjećaju duboko. To ne znači da ćete iduće tjedne provesti plačući oko svake sitnice, ali biste se mogli suočiti sa svojim dubljim i potisnutim emocijama.

Ovo nije najsretnije vrijeme za planiranje ili pregovaranje o praktičnim stvarima. Iskoristite iduće tjedne za punjenje baterija i brigu o sebi. Gledajte romantične komedije, slušajte pjesme koje vam diraju dušu, napišite sonet ili ljubavno pismo ili nazovite prijatelje da im kažete koliko su vam važni. Ako je potrebno, dobro se isplačite i izbacite iz sebe sve što vam se nakupilo.

  • +2
Cindy Crawford je RIba, rođena je 20. veljače 1966. Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Budući da su Ribe posljednji znak Zodijaka, astrolozi vjeruju da upijaju mudrost, energiju i lekcije svih prethodnih znakova i zato imaju jedinstvenu duhovnost i naglašenu intuiciju. Iako vjerojatno nećete razviti vidovitost tijekom njihove vladavine, privlačit će vas pojmovi koje je teško racionalno objasniti - od umjetnosti, tarota, astrologije do joge i proučavanja snova.

  • +2
Demi Moore je Škorpion, rođena je 11. studenog 1962. Izvor: Profimedia / Autor: GREGORY PACE / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Ovo je vrijeme kada ćete više slušati unutarnji glas i donositi odluke na temelju osjećaja. Najviše sreće mogu očekivati vodeni znakovi Ribe, Rak i Škorpion, a za nijansu manje zemljani Bik i Jarac. Dobro će se nositi s nepredviđenim okolnostima i otkloniti teškoće. Blizancima, Djevicama i Strijelcima nadolazeći će tjedni biti izazovni i kaotični. Trebali bi se paziti ishitrenih izjava i postupaka i biti praktičniji prilikom donošenja odluka.

  • +5
Irina Shayk je Vodenjak, rođena je 6. siječnja 1986. Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia