SVIMA DOBRO STOJE

Suknje bez kojih nećete moći ove jeseni

24.10.2014 u 08:47

  • +4

Suknje A kroja

Izvor: tportal.hr / Autor: Promo

Bionic
Reading

Ženstvene su, retro, romantične i elegantne u isto vrijeme. No najbolje od svega je to što suknje A-kroja pristaju gotovo svima, bez obzira na građu tijela

Kod odabira suknje A-kroja pažnju prvenstveno treba obratiti na dužinu. Visokim ženama bolje stoji srednja dužina do ispod koljena, dok bi niže žene trebale birati kraće suknje koje dosežu nešto iznad koljena.

Jesenske kolekcije brojnih brendova nude jako bogat izbor suknji A-kroja svih boja i uzoraka. Mogu se nositi na različite kombinacije, ovisno o prigodi. Sjajno izgledaju uz kratke topiće, uske košulje, ali i ovovsezonsku hit majicu koja podsjeća na trenirku, no nekih pravila kombiniranja ipak bi se trebalo držati.

Kod suknja A-kroja srednje dužine ključno je balansirati proporcije i uzorke. Ako je suknja s uzorkom, onda top definitivno mora biti jednobojan. Kako bi suknja došla do izražaja, najbolje ju je kombinirati s jednostavnim topićima, a uska kraća vestica sjajan je izbor za ove hladne jesenske dane.

Uska košulja i midi suknja sjajno se slažu, a bijela obična košulja bezvremenski je komad koji će sjajno pristajati na suknju bez obzira na njenu boju ili uzorak.