ZA SVAKU KOMBINACIJU

Suknja koju ćete nositi cijelo ljeto i proljeće

11.03.2016 u 10:00

  • +7

Selena Gomez i traper suknje

Izvor: Profimedia / Autor: HM, Zara, Mango

Bionic
Reading

Mini traper suknja već je nekoliko sezona komad koji se lako i dobro nosi na razne krpice, sandale pa i čizme, a u lancima ulične mode imate velik izbor pa nema potrebe za dubokim posezanjem u džep

Zvijezde poput Selene Gomez ili Diane Kruger znaju da su traper suknje idealne za simpatične proljetne kombinacije.

Mlada pjevačica Selena Gomez jako se trudi pokazati svoju odraslu stranu, a to nije lako uz bebasto lice. Ovaj je tjedan u Parizu nosila čak dvije mini traper suknje, ali je nažalost i pokazala kako ih ne treba kombinirati.

Tjedan mode u Parizu bio joj je idealna prilika da pokaže da prati trendove. Na reviji Louisa Vuittona lijepo je uparila tamnu traper suknju, bijelu košulju, torbu i cipele s njegovim potpisom, no dan prije nije modno briljirala.

Mlada pjevačica ulicama Pariza prošetala se u izazovnoj majici Alexandera Wanga s ogromnim prorezom, vintage suknji hit brenda Vetements i neobičnim čizmama Givenchy visine iznad koljena s otvorenim prstima.

Kako se nosi traper suknja zato jako dobro zna glumica Diane Kruger koja je na crne čizmice i traper minicu visoka struka kombinirala vestu na prugice Isabel Marant.

New York night...❤️ #ladiesnightout @wmfcasey

Fotografiju objavljuje Diane Kruger (@dianekruger)


Uz traper mini suknje koje u popularnim dućanima možete kupiti i za manje od 200 kuna, možda se najbolje držati onog dobrog starog pravila da je manje više.

Ako pokazujete noge, onda u gornjem dijelu nosite zatvorenije majice ili topove, a od obuće možete birati što god poželite i to doslovno. Na mini traper suknju idu i sandale, i čizmice i tenisice. Poigravajte se krpicama i držite se osnovnog modnog pravila - manje je više.