SKRIVAO SE OD FOTOGRAFA

Šuker se zabavljao uz tamburaše bez Dragane

06.03.2010 u 17:43

Bionic
Reading

Nakon završetka polufinala 'Dore' Davor Šuker došao je u restoran Zelendvor u kojem se nalazi green room te zamolio osoblje da ga isprazne kako bi se on nesmetano mogao zabavljati s društvom uz tamburaše

Za vrijeme trajanja 'Dore'Opatija se pretvara u pravi mali raj za ljubitelje noćnog života i kvalitetnog provoda. Svi celebovi, pa čak i oni koji nemaju veze s 'Dorom', dolaze u potrazi za dobrim društvom i provodom.

Tako je odmah po završetku polufinalne večeri 'Dore' bivši nogometaš, 42-godišnji Davor Šuker, došao u Zelengaj, restoran u kojem se nalazi green room. Davor je rekao da svi odu iz restorana da bi se on mogao opušteno zabavljati u ugodnom društvu, u kojem su bile i atraktivne djevojke. Družili su se uz tamburaše, no Davor nije računao na to da će fotografi biti uporni i ostati malo duže ne bi li ga snimili.

   

Bivši sportaš nije bio oduševljen medjskom pažnjom, dapače bio je uznemiren i oštar. Takvo ponašanje i ne čudi kada se u

posljednje vrijeme naveliko piše o njegovoj vezi sa splitskom manekenkom Draganom Radošević. No par nije stigao zajedno, već su se za Šukerovim stolom naše neke nepoznate djevojke. Novinarima je bio zabranjen pristup, da slučajno ne bi došali do Šukera i uznemirili ga.

Maja Šuput i Fashion Guru se rasplesali u Hemingwayu

Za Maju Šuput poznato je da se voli dobro provoditi, pa ni ne čudi što smo je sreli na plesnom podiju u Opatijskom Hemingwayu. Pjevačica je plesala i opušteno se zabavljala u društvu Fashion Gurua
'Nisam došla zbog posla, samo se zabavljam', kazala nam je Maja koja je svojim seksi outfitom plijenila pažnju muškaraca.
I Giuliano, koji je ušao u finale Dore, došao je sa suprugom Kristinom proslaviti uspijeh u Hemingway. Roditeljii četverogodišnjeg sina Marka ostali su samo na jednom piću, kako bi se pjevač odmorio i u što boljem svjetlu predstavio na 'Dori'.