nagradnjača

Stres nikada nije na godišnjem odmoru. uz OMNI-BIOTIC® STRESS odmorite se vi od njega

  • Autor: L.P.
  • Zadnja izmjena 31.08.2020 11:04
  • Objavljeno 24.08.2020 u 15:49
OMNI-BIOTIC® STRESS

OMNI-BIOTIC® STRESS

Izvor: Promo fotografije / Autor: OMNI-BIOTIC® STRESS

''Odbrojavam dane do godišnjeg; samo da pobjegnem iz grada i od svih problema, obaveza, svakodnevice…'' - rečenica je koju mnogi od nas naglas izgovaraju prije sezone godišnjih odmora. Ipak, po povratku u stvarnost, mnogi od nas se isto tako ''u sebi'' zapitaju jesu li se stvarno uspjeli odmoriti i opustiti te koliko je ''bijeg'' bio samo prividan…Jer, koliko god fizički bili odsutni od svega, psihički u nama stalno tinja jedna pandemija, puno duže poznata, prisutna i rasprostranjenija od aktualne virusne. Riječ je o pandemiji stresa. Nažalost, simptomi su brojni, a uzročnici još brojniji: ubrzani tempo suvremenog života, sve složenije privatne i poslovne obveze, ''natjecanje'' sa samim sobom i sa svojom okolinom, očekivanja od samih sebe, ali i okoline…

Kako ćemo reagirati na stres, ovisi o svakome od nas, no jedno je sigurno – otežava nam normalno funkcioniranje i ostvarenje životnih ciljeva zbog kojih zapravo i jesmo pod stresom, stvarajući tako jedan začarani krug.

I dok je s jedne strane nevidljiv, s druge strane stres ima itekako vidljive učinke - uzrokuje umor, pad koncentracije, nervozu, demotiviranost, depresiju, a može dovesti i do “burnout” sindroma te fizičkih i psihičkih kroničnih bolesti. Napada želudac i pokreće upalne procese, što ostavlja posljedice na naš organizam. Uz sve to, nažalost, stres nikada nije na godišnjem odmoru.

OMNI-BIOTIC® STRESS

OMNI-BIOTIC® STRESS

Izvor: Promo fotografije / Autor: OMNI-BIOTIC® STRESS

Srećom, na našem tržištu postoji proizvod uz pomoć kojeg vi možete odmoriti od stresa. Riječ je o sinbiotiku OMNi-BiOTiC® STRESS, koji štiti stanice od oksidativnog stresa, pridonosi normalnoj psihološkoj funkciji i normalnom funkcioniranju živčanog sustava, normalnom metabolizmu, stvaranju energije, smanjenju umora i iscrpljenosti, kao i normalnoj funkciji imunološkog sustava. OMNi-BiOTiC® STRESS je psihobiotik (sadrži dobre bakterije s blagotvornim učinkom na psihu) koji iza sebe ima znanstvene studije koje potvrđuju njegovo pozitivno djelovanje te u samo jednoj vrećici sadrži devet različitih bakterijskih sojeva koji su odabrani prema znanstvenim dokazima o njihovoj djelotvornosti te 7,5 milijardi dobrih bakterija humanog podrijetla.

OMNi-BiOTiC® sinbiotici slijede sve kriterije i smjernice kvalitete preporučene od strane Svjetske zdravstvene organizacije, Svjetskog gastroenterološkog društva, Austrijskog i Njemačkog društva za probiotičku medicinu te predstavljaju najkvalitetnije proizvode koji se mogu pronaći na našem tržištu.

Tportal.hr vam daruje tri paketa OMNI-BIOTIC® STRESS, a dobitnici su Sandra Živolić, Jana Šumiga i Ksenija Petrlin Jurić.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!