BEZ ŽRTVOVANJA STILA

Street style zvijezde imaju nekoliko ideja kako slojevito odijevanje dovesti do savršenstva

28.10.2021 u 09:22

Bionic
Reading

U prijelazu s toplih u hladne mjesece i godini, slojeviti stil odijevanja tradicionalno ima ključnu ulogu na modnoj sceni

Ne samo da dolazak hladnih mjeseci predstavlja priliku za nošenje omiljenih toplih komada, već nam također omogućuje da nosimo nekoliko njih odjednom, a kako bi u navedenom stilski briljirali, street style zvijezde imaju nekoliko ideja.

Već nekoliko godina, sako predstavlja uobičajeni i omiljeni komad za nošenje u prijelaznom razdoblju, no s padom temperatura on nije dovoljan, ali predstavlja idealan komad za kreiranje stajliš slojevitih stajlinga.

  • +8
Kožni sakoi Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Street style zvijezde posljednjih sezona ne kriju naklonost prema monokromnom odijevanju. Komadi identične boje, različite teksture i dužine pomažu u stvaranju besprijekornih, slojevitih stajlinga u hladnim mjesecima.

  • +15
Bež boja u stajlinzima street style zvijezdi Izvor: Profimedia / Autor: Esmeralda Llaca / Shutterstock Editorial / Profimedia

Super meka sportska odjeća i ove sezone nezaobilazna je na modnoj sceni. S padom temperatura prirodno gravitiramo prema predimenzioniranim komadima koji nas štite od hladnoće, a pamučna majica hoodie predstavlja idealan odabir pri slojevitom odijevanju. U paru s balonerom ili tankim kaputom elegantnog izgleda, s majicom sportskoga duha ove sezone ne možete pogriješiti pri slaganju casual, slojevitih kombinacija.

Pletenina i ove sezone slovi za veliki modni trend, a profinjena dolčevita omogućuje nam da se s niskim temperaturama suočimo sa stilom. Dugi niz godina predstavlja jedan od najsvestranijih komada u ormaru, zahvaljujući lakoći kojom se kombinira uz komade od košulja pa sve do haljina slip kroja.

  • +12
Pleteni prsluci Izvor: Promo fotografije / Autor: promo