MIRNA MARAS:

Strasti u braku ima, ali nije isto kao na početku

29.02.2012 u 09:00

Bionic
Reading

Na Clearblueovom okruglom stolu TV voditeljica Mirna Maras otkrila nam je kako njezin brak nisu uspjela svladati 'ubojice' strasti te kaže kako se između nje i supruga Maria Valentića strast nije ugasila

Mirnu smo pitali kako uspijeva uspostaviti ravnotežu između poslovnih, kućanskih i obiteljskih obaveza te vremena posvećenog suprugu. 'Ima dana kada je teže, ima kada je lakše. Sve zavisi kakav je dan bio. Naravno, ako je stresan, ako su nekakvi problemi, tada je i to malo teže. Uvijek volim na te malo teže dane popričati s Marijem. Ne mora to biti seksualni odnos, ne pričam o seksu, već jednostavno da sa sebi bliskom osobom sjedneš i malo popričaš, malo te utješi, to uvijek dobro dođe. A ovo što su istraživanja pokazala da je svakodnevna rutina ubojica strasti, slažem se s time, čujem i što ljudi pričaju', rekla nam je Mirna.

'Ubojica strasti uvijek ima. Strast se nije ugasila, ali užurbani način života, pomalo stresan pa se to spusti na neku nižu razinu. No nije ubojica u smislu da je 'ubio' strast. To je normalno, ne može svaki dan biti prekrasan, najljepši i najstrastveniji, to su normalne stvari. Bitno da nije 'ubijeno', to je najvažnije', rekla je Mirna te dodala kako joj suprug Mario puno pomaže oko kućanskih poslova.

No koliko se Mirnina i Marijeva veza promijenila od početka do danas? 'Kao i svakome, nikada nije kao na početku. Mislim, na početku su to neki leptirići, sav si izvan sebe. Kasnije se to izgubi i pređe u neku novu dimenziju, višu razinu, stvori se neki dublji odnos. Na početku si u oblacima, ne možeš jesti, sav si izvan sebe, mislim to bi bilo loše ta cijeli život tako bude jer kako bismo funkcionirali. Tako da bolje da to pređe u neku drugu dimenziju', rekla je Mirna za tportal te dodala kako u vezi mora biti strasti, ali i razumijevanja te da se trudi da upravo takav bude njezin i Marijev brak.

'Teško je to sada reći, ja se stvarno trudim. Strasti nije nestalo, 'ubojica' nije došao, nadam se da i neće. Strasti ima, ali nije jednak osjećaj kao na početku', rekla nam je.