SKRIVENI ZNAKOVI

Što vam golo žensko tijelo može otkriti?

11.06.2013 u 08:47

Bionic
Reading

Muškarce žensko tijelo svakodnevno oduševljava te nerijetko ne mogu skinuti pogled s njega. No nije sve u strateškim mjestima – ukoliko želite točno znati što ona osjeća i misli bez da je i pitate, vrijeme je da promotrite deset suptilnih znakova pomoću kojih ćete postati bolji zavodnik i ljubavnik

Zjenice
Ukoliko joj se sviđate ili je pak seksualno privlačite, njezine zjenice će se raširiti. Naime, tijelo je programirano tako da želi što više vidjeti ono što mu se sviđa i što mu je uzbudljivo, stoga u tome slučaju mozak šalje signale kako bi se šarenice što više raširile te 'pustile' više svjetlosti. Dodatni bonus je da će zbog raširenih zjenica i ona vas još jače privlačiti. Naime, istraživanja pokazuju kako muškarci žene s većim zjenicama percipiraju kao atraktivnije.

Trepavice
Zadržite njezin pogled na minutu: ukoliko trepće više od uobičajenog (što je oko 15 puta u minuti), postoji velika šansa da žena koja vam se sviđa pije kontracepcijske pilule. Naime, istraživanja pokazuju kako žene koje koriste tu vrstu kontracepcije u prosjeku trepću 32 posto više. No što to točno znači za vas? Znanstvenici tvrde kako žene koje piju pilule najčešće privlače muškarci oštrijih crta lica, kao što je jaka, široka čeljust, piše Menshealth.com

Mozak
Sjedite u baru i ispijate jedno piće za drugim, međutim, dok vi počinjete osjećati posljedice alkohola, čini se kako vaša partnerica nema problema s time. U čemu je štos? Naime, alkohol drugačije djeluje na muškarce i žene, pa tako muškarci postaju slobodniji i manje se sustežu, a na žene pak alkohol djeluje poput sedativa. Stoga, ukoliko je želite osvojiti, prestanite piti te osigurajte dobru glazbu. Naime, istraživanja pokazuju da glazba srednjeg tempa najbolje djeluje na raspoloženje te potiče društvene vještine.

Trbuh
Želite znati kada je nabolje vrijeme da sa svojom odabranicom započnete ozbiljan ili pak pomalo škakljiv razgovor? Prema načinu njezinog disanja možete lako otkriti kada je najbolje vrijeme za to. Ukoliko joj se trbuh uvlači sa svakim udisajem, tada vaša partnerica plitko diše, što indicira na stres. Tada je bolje ne započinjati planirani razgovor. Ako se pak njezin trbuh i prsa prošire sa svakim udahom, tada diše duboko i ritmički, što ukazuje na opušteno stanje.

Nos
Njezin osjećaj za miris najoštriji je rano ujutro, pa je upravo to doba dana savršena prilika da je zadivite svojim kulinarskim sposobnostima. Naime, 90 posto okusa zapravo čini miris hrane. Zadivite je doručkom u krevetu, a sigurno će bez teksta ostati ako joj poslužite zagrijani kruh s bananom i lješnjacima. Naime, upravo miris te poslastice, kako tvrde znanstvenici u jednoj studiji, povećava protok krvi u vagini, pa se vaš doručak može vrlo brzo pretvoriti u nešto sasvim drugo.

Prsa
Tijekom predigre koža na području prsa blago se zarumeni te poprimi ružičastu boju. Ta pojava proizlazi iz promjena krvnoga tlaka i cirkulacije te pulsa i stope disanja. Zamislite to kao njezin način kojim vam pokazuje da samo nastavite raditi to što radite. No postoji još jedan znak koji očito pokazuje kako je vaša partnerice i više no uzbuđena te da joj pašu vaši dodiri. Naime, kada su uzbuđene, ženama grudi mogu narasti i do 25 posto.

Leđa
Kada se približava orgazmu, vaša partnerica će sve više izvijati leđa u luk. Držite je čvrsto za donji dio leđa, odmah iznad stražnjice i ostanite usredotočeni. Zadržite isti ritam i intenzitet stimulacije sve dok ne doživi orgazam.

Nokti
Obratite pozornost na njezine nokte. Iako su izgriženi nokti jedni od najsigurnijih pokazatelja anksioznosti ili depresije, drugi znakovi su i neprestano 'kopanje' po koži. Ukoliko primijetite da vaša partnerica to radi, nemojte je opominjati, već je u tom trenutku lagano primite za ruku, lagano je stisnite i pričekajte da prođe napetost.

 
Menstrualni ciklus
Sigurno znate dovoljno o menstrualnom ciklusu svoje partnerice te dobro znate kada je najbolje da je ostavite na miru. No bilo bi dobro i da znate ovo: dva tjedna prije negoli dobije mjesečnicu vaša partnerica je u najuzbuđenijem stanju jer je ženska želja za seksom najveća prije ovulacije, no imajte na umu da je to ujedno i razdoblje u kojemu će najlakše ostati trudna.