NEĆE IZDRŽATI

Što to muškarce potpuno izluđuje?

27.10.2012 u 11:49

Bionic
Reading

Ako želite postati opaka zavodnica koja će svog partnera baciti na koljena pri svakom susretu, vrijeme je da točno naučite što to muškarce potpuno izluđuje

I dok će neki ustaljeni zavodnički klišeji upaliti, drugi će, pak, potpuno zakazati, a kako vi sami ne biste zakazali, stručnjaci otkrivaju top stvari koje muškarce dovode do ruba ludila, a vas čine apsolutno neodoljivom, piše ivillage.com

Crveni ruž

Sami muškarci priznaju da ženskim usnama ne mogu odoljeti, a ako su žarko crvene, to će ih posve oboriti s nogu. 'Usne s crvenim ružom izgledaju zajapurene i nabrekle krvlju, baš poput vaginalnih usana tijekom seksa', objašnjava doktorica Yvonne Fulbright. Prema istraživanju, crvena je boja koja aludira na seks, te muškarcima poručuje da je partnerica spremna i samouvjerena.

Duga kosa
Nedavno istraživanje koje je proveo Pantene pokazalo je da čak 82 posto muškaraca smatra da je zdrava kosa tajna ženskog seksipila i to čak više no bujne grudi i zamamni dekolte. Osim toga, čak polovica muškaraca preferira dugačku kosu. 'Duga kosa predstavlja mladost i ženstvenost te aludira na plodnost i potencijalno majčinstvo,' objašnjava Yvonne Fulbright. Međutim, to ne znači da morate imati kosu do pola leđa, muškarcima je dovoljno da imaju nekoliko pramenova koje mogu čvrsto uhvatiti. Osim toga, mit da su plavuše privlačnije je lažan. Naime, stručnjaci tvrde da brinete i crvenokose privlače muškarce jednako kao i plavuše.

Dekolte
Premda je bujan dekolte i više no preeksponirani kliše, činjenica je da njegovoj magičnoj privlačnosti muškarci jednostavno ne mogu odoljeti. Stručnjaci se slažu da su rijetki ti muškarci koje dekoltei ne privlače, te kažu: 'Kada se radi o dekolteu, nikada nije previše, u osnovi, ženske grudi su muškarcima poput kriptonita. 'Mnogi muškarci priznaju da ih ne ženama privlači upravo ono što oni sami nemaju, baš poput grudi, a ono čemu posebno ne mogu odoljeti jest situacija kada su zamamne grudi upakirane samo za njegov užitak. Stoga, svakako valja razmisliti o nabavci izazovnog push-up grudnjaka koji će ga potpuno izludjeti.

Smijeh
Smijuljenje na partnerove banalne šale možda se čini kao dobar način ponašanja na spoju, no činjenica je da se žene upravo tako ponašaju kada im se netko sviđa. Biti animiran i uzbuđen, uključujući i smijuljenje, dio je naših udvaračkih rituala, objašnjava Fulbright, dodajući da muškarci to znaju i upravo to i očekuju.

Parfem
Prava doza omamljujućeg parfema može biti pravi afrodizijak koji će još dodatno uzbuditi vašeg partnera. Međutim, ono na što treba obratiti pažnju jest da ne stavite previše parfema koji će prikriti vaš prirodni miris koji može biti još veći afrodizijak. Ako sumnjate da je vaš parfem ipak prejak, prije upuštanja u seksi igrice poželjnije je korištenje mirisnog losiona za tijelo koji će vam dati senzualan i blagi miris.

Glumljenje nedodirljivosti
Premda većina muškaraca to neće priznati, glumljenje nedodirljivosti i neosvojivosti je popriličan okidač. Kako objašnjava Greenspan, misija vam ne smije biti da njegovo osvajanje učinite nemogućom misijom, međutim, ne trebate pasti ni na prvu rečenicu. Jednostavno mu dopustite da vas polako, ali sigurno osvaja, povremeno mu odajući priznanja. 'Muškarci preferiraju žene koje je teško osvojiti', otkriva Greenspan.