NESTALE OBLINE

Što se dogodilo s tijelom slavne pjevačice?

12.06.2013 u 11:59

Bionic
Reading

Čini se da je njezino tijelo previše raskošno za Roberta Cavallija, modnog dizajnera koji je u skici haljine dizajnirane ekskluzivno za Beyonce stanjio obline slavne pjevačice do neprepoznatljivosti

U objavi za medije koju je modna kuća poslala u utorak 31-godišnja zvijezda odjevena je u bogatu, svilenu haljinu šarenog uzorka. Ta je haljina dizajnirana ekskluzivno za svjetsku turneju gospođe Carter.

Međutim fotografija-skica pjevačice koju inače krase bujne obline digitalno je obrađena do nevjerojatne mršavosti, pa su tako bedra lijepe zvijezde jednako tanka kao njezine ruke.

Srećom, objavi za medije priložene su i fotografije s koncerta koje pokazuju drastičnu razliku između digitalno obrađene Beyonce i one iz stvarnog života, piše Mail Online.

Takve su obrađene fotografije modne skice izazvale bijesne komentare obožavatelja koji su ljutite statuse objavili na stranici Roberta Cavallija na Facebooku.

Beyonce nije ljubiteljica Photoshopa: dokaz je tome i sukob pjevačice i lanca H&M koji je na fotografijama svoje ljetne kolekcije, kojoj je ona zaštitno lice, uklonio raskošne obline i prikazao je puno vitkijom nego što je u stvarnom životu.

Ona je navodno zatražila da se te fotografije povuku. H&M je zatim objavio originalne slike uz priopćenje u kojem su istaknuli da im je oduvijek cilj prikazati Beyonce kao jaku i lijepu ženu, upravo onakvu kakva je sama. Pjevačica to još nije javno komentirala.

Iako ne voli Photoshop, Beyonce također nije nimalo sretna kada se objave fotografije snimljene s lošom rasvjetom. U veljači je nakon njezina nastupa na Superbowlu stranica Buzzfeed objavila niz fotografija na kojima zvijezda nije izgledala sjajno pa je njezin agent zatražio da se one povuku, piše Mail Online.