NOVA SAZNANJA

Što muškarci očekuju od veze?

10.10.2011 u 09:13

Bionic
Reading

Koliko ste se puta razočarali jer partner nije želio razgovarati o emocijama? Ili ste bili jako ljutiti zbog toga što je opet zaboravio spremiti cipele u ormar? Nova saznanja pokazuju da je istina o njihovim željama i ponašanju u vezi malo drukčija...

Dok je pokušavala saznati zašto ne može ostati u kvalitetnoj vezi,Andrea Blundell krenula je na tečajeve i kao savjetnica za odnose otkrila što muškarci traže u vezi.

Muškarci skrivaju probleme od samih sebe. Iako žene često misle da izbjegavaju razgovor i da su zatvoreni, oni zapravo spremaju probleme pod tepih dok ih potpuno ne potisnu. Andrea Blundell za Daily Mail kaže da joj je tek sada jasno zašto su ponekad njezini bivši imali prazan pogled dok je zahtijevala da objasne određene postupke ili razmišljanja.

Uvriježeno je mišljenje da se muškarci boje emocija, ali kroz razgovore s njima Blundell je otkrila da se boje moći koje one nose. Smatraju da je lakše biti zatvoren, nego pustiti da dođe do eksplozije i reći ono što ne misle pa povrijediti partnericu te trajno narušiti odnos.

Prevelika očekivanja u vezi najviše ljute muškarce. Ne vole kada se moraju pošto-poto osjećati snažniji i jači od žene jer se tada ne mogu opustiti i zabaviti, već su pod pritiskom. Ljuti ih što moraju biti savršeni i što će žena rado prigovoriti za svaku pogrešku. Ženina želja za stalnim spašavanjem najviše ih iscrpljuje, jer u jednom trenutku moraju biti blagi, u drugom zavodnici, a u trećem rame za plakanje i spasitelji.

A što muškarci zaista žele? Odgovor na to pitanje zapravo je vrlo jednostavan - jedino što žele je ljubav bez velikih očekivanja, pravo na pogrešku i iskren razgovor prilagođen njihovom ritmu i potrebama.