ZNALI STE?

Što muškarci ne vole na ženama

21.11.2013 u 09:48

Bionic
Reading

Postoje neki odjevni komadi, o cipelama da i ne govorimo, koje žene nose misleći da su u njima jako seksi i kul. Da ne bi dobile neočekivanu 'pljusku', možda je dobro saznati za koje su se krpice muškarci izjasnili da ih ne mogu smisliti na njima

Peplum (volani oko struka)
'Je li to za trudnice? Uopće mi ne ide u glavu čemu to', glasio je jedan od odgovora na pitanje o ovom trendu u istraživanju koje je proveo The Man Repeller.com. Možda će se žene razočarati, ali volani oko struka baš su dobrano bili na udaru muškaraca.

Visoke pletene kape povučene unatrag
Trend kapa koje se nose tako da im se vrh povuče prema unatrag, a jasno je da ne služe da griju glavu jer ni ne dotiču uši, također su na tapeti muškog spola. Koja kontradikcija, ta žene ih očigledno nose samo za – ukras.

Tenisice sa skrivenom petom
Istina, sve su žene poludjele za njima. Dobro, gotovo sve. Pune su ih špice, pogotovo uz minice. Problem je to što mnogi muškarci pomisle kad ih vide - 'Treba ih poslati u pakao'.

Šeširi široka oboda
Mislile ste da ste s njima privlačnije? E, pa čini se da niste. Muškarci kažu da su visoko na listi odbojnosti.


Majice s otvorima sa strane
Majice koje su sa strane otvorene tako da otkrivaju grudnjak, muškarcima su bezvezne. Neka se zna.

Preteška šminka na očima
Ako izgledate poput pande, to vam se može učiniti fora jednom za promjenu. No muškarci ne moraju dijeliti vaš stav. Ako vas to ne smeta, furajte po svom.

Bikini bez naramenica

Gornji dio bikinija koji nema naramenice popularan je već nekoliko sezona. Ma koliko ga žene voljele, dečki kažu da im se ne sviđa.

Špic-štikle i čizme
O ukusima se ne raspravlja, žene vole štikle čiji vrhovi idu u špic, a vjerujemo i neki muškarci na njima. Pa ipak, većina ih se u istraživanju izjasnila protiv takvih modnih dodataka. 'Iako žive pod parolom 'sve za ljepotu i dobar izgled', to je bespotrebna patnja, a tolike se muče u njima! K tome, stopala im izgledaju prevelika…', ovako i slično kaže muška logika.

Umjetni nokti
Obožavate svoje fensi oslikane nokte, divno su šareni. Još ste to i masno platili! Šteta što se to muškarcima uopće ne sviđa!

Visok struk traperica
Muškarci nikako da probave ovaj trend. Djeluju im previše retro, u njima su, kažu, gledali svoje mame na fotkama iz mladih dana. Isto je i sa suknjicama visoka struka.

Mašnice u kosi
Možda mislite da ste s mašnicom u kosi najkul žena u gradu, no možda i nije tako. Neki muškarci upravo bježe on njih.

Jastučići za ramena

'Ovo nisu 80-e', kratki su i jasni muškarci.