BRAVO ZA HELEN HUNT

Što kažete na H&M-ovu haljinu na dodjeli Oscara?

25.02.2013 u 11:30

Bionic
Reading

Slavna glumica Helen Hunt na jednom od najglamuroznijih holivudskih crvenih tepiha, onom povodom dodjele Oscara, iznenadila je brojne modne kritičare svojim odabirom

I dok su ostale slavne dame na dodjeli Oscara blistale u glamuroznim haljinama koje nose potpise najprestižnijih svjetskih modnih dizajnera, a njihova vrijednost doseže pravo malo bogatstvo, glumica Helen Hunt posegnula je za vrlo jednostavnim i prije svega jeftinijim modnim rješenjem.

Naime crvenim tepihom prodefilirala je u mornarsko plavoj haljini bez naramenica i podužim šlepom koja dolazi iz modne radionice H&M-a. Osim toga, kako je sama glumica otkrila za magazin E!, haljina je iz H&M-ove kolekcije Conscious te je posve ekološka.


Međutim, kako bi upotpunila svoj glamurozan stajling, Helen je uz H&M-ovu haljinu kombinirala poveću dijamantnu ogrlicu, čija cijena nije zanemariva – 700 tisuća dolara, odnosno više od četiri milijuna kuna. Helenin stajling je svakako privukao pažnju svih okupljenih - i dok je neke takva kombinacija jeftinije haljine i skupocjenog nakita oduševila, drugi su pak prigovorili kako joj haljina i nije pristajala najbolje, posebice na području grudi i struka, te da ju je svakako trebalo izglačati.