NAJSKUPLJA TV VEČERA

Što kažete na gotov obrok za 2.890 kuna?

04.12.2013 u 14:35

Bionic
Reading

Velika Britanija poput mnogih zemalja bori se s krizom i ljudi se sve lošije hrane, ali oni dubljeg džepa mogu uživati u neobičnoj i skupocjenoj večeri koju dostavljaju na kućnu adresu

U najskupljem obroku po cijeni od 2.890 kuna nalazi se vintage šampanjac, jestivi listići od zlata i dva jastoga. Skupocjeni TV obrok nosi ime Swish Pie, a osmislio ga je Charlie Bigham.

Večeru, za koju je Bigham inspiraciju pronašao u tradicionalnoj britanskoj piti, dostavit će vam u posebnoj ambalaži uz čuvara koji je zadužen za to da jastozi ne završe na tuđoj adresi.

Uz jastoge, listiće zlata i Dom Perignon iz 2003. luksuzna večera sadrži kavijar Belugu te tartufe i kamenice Alba. Čak i sol dolazi iz piranskih solana u Sloveniji.

Svjestan visoke cijene jela, Charlie Bigham kaže za Indenpendent kako se radi o obroku za ljude koji vole i mogu uživati u finim stvarima. Ovo nije prva takva ponuda jer njegova tvrtka nudi ekskluzivne gotove obroke od 1966. Bigham dodaje da najfinije sastojke i hranu traži po cijelom svijetu kako bi na kraju osmislio savršen recept. Swish Pie smatra najboljim jelom do sada.