A GDJE SU OBLINE

Što je to Photoshop učinio trudnoj Beyonce?

12.10.2011 u 15:29

Bionic
Reading

Lijepa trudnica Beyonce unatoč trudnoći ne zanemaruje poslovne obveze, a posebno one vezane za fotografiranje i pokazivanje trbuha. Tako je i na naslovnici novog Harper's Bazaara zabljesnula u svjetlucavoj opravici

Na drugoj pak slici u crnom bodiju i ogrtaču od resa izgleda jednako zavodljivo, no njezine noge tijekom obrade slika izgubile su bar po nekoliko centimetara u širinu. Naime, urednici časopisa njezine bujne atribute očito su smatrali suvišnima pa su joj retuširanjem oduzeli barem dva konfekcijska broja.

U nizu fotografija Beyonce se transformirala u seksi zavodnicu u crnom, damu u krznenom kaputu, pa sve do vamp looka u utegnutom korzetu. Ni trudnički trbuh se ne vidi pa vjerujemo da je i on nestao kad su slike krenuli obrađivati majstori Photoshopa.

Za inače prekrasne fotografije pjevačice bio zadužen Terry Richardson, a u intervjuu za Bazaar Beyonce je otkrila da radi na kolekciji namijenjenoj trudnicama za svoju modnu kuću House of Deréon, koju vodi sa svojom majkom Tinom.

U intervjuu se raspričala i o trudnoći koju uvijek ponosno ističe te spada u rijetke poznate mame koje tako otvoreno, javno i razdragano pričaju o trudnoći i bebici koju očekuju.

Jesu li to noge Beyonce?

'Puno mi znači to što sam izdvojila vremena za sebe te se fokusirala da postanem žena kakva želim biti. Izgradila sam svoje carstvo, svoju vezu i samopoštovanje prije nego što postanem majka. Sada me Bog blagoslovio onim najljepšim, a to je majčinstvo', koja će sa suprugom Jay-Z u veljači iduće godine prvi put postati mama.

Otkrila je i kako je crvenu haljinu koju je nosila na dodjeli nagrada MTV-ija u kojoj je ponosno pokazala trbuščić izabrala nakon čak 70 isprobanih svečanih haljina.

'To mi je bio najteži crveni tepih do sada', priznala je Beyonce.