ŽIVOT U BAJCI

Što je neostvareni san J. Lo

18.07.2012 u 08:46

Bionic
Reading

Nastupajući u jutarnjoj emisiji TV mreže ABC, Jennifer Lopez otkrila je da je spremna na ponovnu udaju te da je to san od kojeg neće odustati

Tri puta rastavljena, 42-godišnja pjevačica i glumica sada je u vezi sa 17 godina mlađim plesačem Casperom Smartom i kaže da nikad nije odustala od braka.

Na pitanje u emisiji 'Good Morning America' je li još uvijek otvorena za brak, Jennifer Lopez je odgovorila: 'Da, za mene je najveći san ta bajka. Nikada neću odustati od tog sna. To možda može biti teško za onoga tko mora stajati uz mene, ali znam da to zaslužujem.'

Lopez, koja je najavila da prekida svoj angažman kao članica žirija u talent šouu 'American Idol' kako bi se posvetila svojoj pjevačkoj karijeri, prošle se godine razvela od svog trećeg supruga Marca Anthonyja nakon sedam godina braka. Par ima četverogodišnje blizance, Maxa i Emmu, a ostali su u dobrim odnosima i zajedno produciraju TV emisiju na španjolskom jeziku. Njezin drugi brak s plesačem Crisom Juddom trajao je tek nešto više od godinu dana, a prvi brak s Ojani Noeom samo 11 mjeseci.

Lopez je počela vezu sa Smartom ubrzo nakon što se razvela od Anthonyja, a nastupajući u jutarnjem šouu Smart je izjavio kako je to bila ljubav na prvi pogled: 'To se dogodilo prirodno. Nije bilo ničega prije, nije bilo flerta.' Smart je glavni koreograf na Jenniferinoj nadolazećoj turneji, a upitan kako je to raditi za nekoga s kim si u vezi, odgovorio je da mu ne smeta što mu je Jennifer šefica, prenosi Daily Mail.