PUMA PREDSTAVLJA

Što je Natali Dizdar radila u kavezu

03.12.2008 u 11:00

Bionic
Reading

Dva odvojena kaveza u zagrebačkom Zoološkom vrtu jučer su bila rezervirana za nove Pumine modele i pjevačicu Natali Dizdar. U Maksimiru je predstavljena suvremena modna zvijer PumusTrendycus

U jednom je kavezu, odjeven u Pumine modele, plesao mladi break dancer, dok je u drugom kavezu okupljene zabavljala pjesmom Valerie Amy Winehouse pjevačica Natali Dizdar.

Šaroliko društvo glumaca iz sapunica također je posjetilo zagrebački Zoološki vrt, kako bi vidjeli što je novo Puma pripremila. Trendi modna marka ove im je godine ponudila poprilično širok izbor, čak sedam novih linija

Ferrari linija inspirirana je filmom iz 1966. godine 'Grand Prix'. Klasični detalji moto sporta u ovoj su kolekciji preoblikovani i modernizirani. Puma Running donosi laganu, ergonomsku odjeću koja osigurava brzinu i komfor. Sve u bojama, nosivo, praktično i udobno.

Udobnost vole i glumice koje smo zatekli na predstavljanju sa zaista atraktivnom scenografijom. Mlada glumica Lucija Šesto obožava trenirke u kojima ponekad ide i vani. U trenirci provodi i najviše slobodnog vremena. Sportski tip je i manekenka, a odnedavno i glumica Petra Maroja.

Volim sportsku eleganciju, ali na promocije se odjenem svečanije. Komad odjeće koji mi se sada najviše sviđa je zanimljiva haljina dizajnerice Ivane Barač, koja se može preoblikovati u torbu', rekla nam je manekenka Petra Maroja.