BILE SU DOBRE

Što je Anju, Fani i Nikolinu dočekalo u čizmici?

  • Autor: M. Ć
  • Zadnja izmjena 06.12.2011 14:35
  • Objavljeno 06.12.2011 u 13:06
z Anja Alavaanja 01

z Anja Alavaanja 01

Izvor: tportal.hr / Autor: Dražen Breitenfeld

Istražili smo što su naše zvijezde našle jutros u čizmama. Po svemu sudeći, čini se da su bile jako dobre, jer su šibe ove godine izostale

Lijepa buduća mama Anja Alavanja rekla nam je da je ove godine šiba izostala. 'Naravno da nisam dobila šibu, jer sam bila jako dobra: uzorna majka, žena, kraljica. He, he', rekla nam je Anja koja sina Jakova očekuje u siječnju, a ovih dana je jako vrijedna i na faksu.

Nikolina Pišek još nije ni vidjela čizmu, a javila nam se SMS-om. 'Nisam još vidjela čizmu, na putu sam…', rekla je zgodna voditeljica koja zbog posla putuje na relaciji Zagreb – Beograd, pa je i sam Sveti Nikola zbunjen gdje je može naći.

Modnog Mačka zaobišao je Krampus, ali je došao Sveti Nikola. 'Nisam dobio šibu, ja sam dobar dečko, u čizmi me jutros dočekala avionska karta za najromantičniji grad na svijetu. Dobar neki Sv. Nikola!' rekao nam je Marko Grubnić.

Sveti Nikola posjetio je i Fani Stipković. 'Moje babe iz Vele Luke su mi po Sv. Nikoli poslale mandarine i sto kuna. Šibu nisam dobila. Nisam je ni očekivala jer sam bila dobra curica', rekla nam je Fani

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi