TEEN HIT

Što će razveseliti fanove 'Igara gladi'?

15.11.2013 u 15:24

Bionic
Reading

Zabavni park na temu 'Igara gladi'? Lako moguće

Filmska kuća Lionsgate, piše Variety, ozbiljno razmišlja u budućnosti izgraditi zabavni tematski park posvećen filmskom hitu 'Igre gladi' (The Hunger Games), ekranizaciji knjige Suzanne Collins

Iz te kompanije poručili su kako im je predložen projekt tematskog parka na dvije lokacije, no nisu željeli odavati previše detalja. 

Prema nekim izvorima, filmaši žele da ovaj zabavni park bude ozbiljna konkurencija zabavnom parku Harryja Pottera i tematskom parku posvećenom filmu Avatar koji bi se trebali otvoriti 2017. u Walt Disney Worl Resortu na Floridi.

Kako je dobro poznato fanovima 'The Hunger Gamesa' ('THG'), Collins je objavila tri knjige, a prva je ekranizirana prošle godine. Taj film je zaradio impresivnih 686 milijuna dolara, a u kina diljem svijeta idućega tjedna stiže drugi nastavak filmskog serijala, 'Igre gladi: Plamen'. Očekuje se da će i ovaj nastavak s omiljenom Jennifer Lawrence odlično proći na box officeu.

Zadnji dio trilogije ('Mockingjay') bit će podijeljen u dva filmska nastavka, koji stižu 2014. i 2015. godine.

A što nas čeka u drugom nastavku, Igre gladi: Plamen?
Radnja počinje kad Katniss Everdeen dolazi u sigurnost doma nakon pobjede na 74. Igrama gladi s 'posvećenikom', sinom pekara Peetom Mellarkom. Pobjeda znači da moraju napustiti obitelj i prijatelje te krenuti na Pobjedničku turneju po Okruzima. Katniss osjeća da je budi pobuna, ali Kapitol i dalje uvelike kontrolira stvari dok predsjednik Snow priprema 75. Igre gladi – Kvartalnu pokoru – natjecanje koje bi moglo zauvijek promijeniti Panem...