NEĆE VAM SE BAŠ SVIDJETI…

Što bi muškarci doista željeli isprobati u krevetu?

12.08.2013 u 09:25

Bionic
Reading

Kako otkriva najnovije istraživanje iza kojega stoji poznati časopis Cosmopolitan, muškarcima se u tim trenucima po glavi vrzmaju misli o seksu u troje, o vašim prijateljicama, ali i misli o kolegicama s posla

Svaka žena želi vjerovati da njezin muškarac razmišlja isključivo o njoj dok vode ljubav, ali stvari ipak stoje drugačije. Kako otkriva najnovije istraživanje iza kojega stoji poznati časopis Cosmopolitan, muškarcima se u tim trenucima po glavi vrzmaju misli o seksu u troje, o vašim prijateljicama, ali i misli o kolegicama s posla.

Oko 50 posto muškaraca koji su sudjelovali u istraživanju tajno razmišlja o seksu s prijateljicom, a oko 18 posto oženjenih muškaraca priznaje da bi voljelo spavati s kolegicom s posla.

Nešto više od 30 posto muškaraca koji su u vezi mašta o seksu s prijateljicama svoje partnerice, a 32 posto muškaraca koji nisu u vezi želi seks s bivšim djevojkama.

Na pitanje što bi željeli promijeniti u svojoj seksualnoj prošlosti, 36 posto muškaraca otkriva da bi povećali broj žena s kojima su spavali, odnosno da mogu vratiti vrijeme, seksali bi se s puno više žena. Oko 32 posto ispitanika priznaje kako bi voljeli da su bili malo pustolovniji.

Oko 42 posto muškaraca priznalo je da je varalo, a većina njih poslije toga je osjećala krivnju. Kako su pojasnili, na prevaru su se odlučili jer im je seks u vezi postao dosadan. Istraživanje otkriva i da je seks u troje još uvijek omiljena fantazija muškaraca, a većina ispitanika voljela bi ga iskušati i u stvarnom životu.

Muškarci su u istraživanju otkrili i kako treba izgledati njihova idealna žena, a većina ih je rekla da je ključ privlačnosti – samopouzdanje. Čak 76 posto muškaraca izjavilo je da im je žena seksi kada točno zna što radi. Pomalo iznenađujuće, muškarci su priznali i da je poljubac najintimniji dio seksualnosti.