NAKON RAZLAZA S ANOM

Stavros uživa u druženju s mladom kolegicom

06.11.2013 u 12:03

Bionic
Reading

Prošlog tjedna Story je objavio da se glazbenik Milo Stavros rastaje od novinarke RTL-a Ane Miščević, a zatim je glazbeni producent i bubnjar snimljen kako uživa u šetnji gradom s glazbenicom Lanom Janjanin, s kojom surađuje već neko vrijeme

Protekle subote Lana i Milo uživali su u šetnji centrom grada, a dok ga je Lana čvrsto držala pod ruku, on joj je poljupcima u obraz uzvratio nježnost, piše Story.

Iako je demantirao vezu s Lanom, za Story je rekao: 'Lana je jako mlada, dobro se slažemo, slično razmišljamo i slušamo sličnu vrstu glazbe. U Beču je završila produkciju i kompoziciju pa surađuje na mom novom albumu koji bi trebao izaći na proljeće.'

Objasnio je i poljubac. 'Ona me drži pod ruku, ja je ljubim u obraz, ne u usta. Tako postupam sa svim svojim prijateljicama. Znate, završio sam frizersku školu i bio sam jedini muškarac u cijelom razredu pa sam oduvijek bio vrlo prisan s prijateljicama. Tako sam naviknuo', rekao je Milo za Story.


Sin Jasmina Stavrosa odlučio se razići s Anom Miščević nakon četiri godine veze u kojoj su dobili danas trogodišnjeg sina.