COOL OUTFIT

Stajling za peticu: Katie Holmes osvaja u neodoljivom ružičastom džemperu

17.09.2018 u 14:29

Bionic
Reading

Glumicu Katie Holmes naviknuli smo viđati na crvenom tepihu u glamuroznim kreacijama, a ništa manje uspješne nisu ni njene dnevne kombinacije koje su uvijek osmišljene do posljednjih detalja

Nakon razvoda od Toma Cruisea s kojim 39-glumica ima kćerkicu Suri, Katie je ljubavnu sreću pronašla u zagrljaju šarmera glumca i pjevača Jamieja Foxxa, a svi se slažu kako dugo nije izgledala ovako dobro.

Atraktivna brineta koja svoj privatni život drži podalje od medija, nije promaknula fotografima prilikom dolaska privatnim avionom u Atlantu gdje se susrela sa svojim dragim koji radi na novom filmu 'Just Mercy'.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Simpatična glumica koja se proslavila ulogom u teen seriji Dawson's Creek izgledala je bez greške u sezacionalnom džemperu s voluminoznim rukavima u trendi nijansi prljavoružičaste ukrašenog sitnim coflekima.

Ovu cool krpicu Katie je odlično iskombinirala s trapericama visokog struka i mokasinkama. Ovaj savršeni jesenski stajling u kojem se bez puno razmišljanja možete pojaviti u uredu ili na kavi s prijateljicama, glumica je podignula s nekoliko dobro osmišljenih detalja - velikom torbom i sunčanim naočalima s metalnim okvirima.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Zvijezda 'Oceanovih osam' i Jamie u vezi su već pet godina, no svoju su ljubav godinama uspješno krili od medija.

Iako su često razdvojeni zbog poslovnih obveza, par uvijek nađe vremena za zajedničko vrijeme no daleko od očiju javnosti.

  • +10
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Oni nikad ne govore o svojoj vezi. Cijene privatnost više od svega. Gotovo nikad ih nećete vidjeti skupa, oni jednostavno ne žele izlaziti u javnost sa svojim odnosom', kazao je jedan dobro upućeni izvor.

Slavni glumački par tek je prošlo ljeto, nakon četiri godine skrivanja, napokon potvrdio svoju ljubavnu vezu. Držeći se za ruke, Jamie Foxx i Katie Holmes prošetali su plažom u Malibuu i tako dali do znanja da se više ne namjeravaju tajno viđati, a mediji ih od tad prate u stopu.