KATIE HOLMES

Jednostavan ljetni stajling s tenisicama koje gotovo svatko ima u ormaru

01.06.2018 u 12:52

Bionic
Reading

Glumica Katie Holmes jedna je od rijetkih holivudskih dama kojima polazi od ruke izgledati podjednako dobro u haljinama Zaca Posena na crvenim tepisima i ležernim izdanjima u šetnji gradskim ulicama

Dnevnom stilu odijevanja Katie redovito se trudi pristupati svježe, a posljednjim izdanjem u nizu dokazala je kako naizgled obična kombinacija može poprimiti sasvim drukčiji izgled s višesezonskim hitom – bijelim tenisicama.

Takozvani tank top, Katie je nosila utaknut u zanimljiv model crne suknje do gležnja prekrivene bijelim cvjetnim uzorkom. Predimenzionirane sunčane naočale i ručna torba modne kuće Prada pokazale su se dobitnim odabirom, no modni šou ukrale su kultne tenisice Superstar s potpisom brenda Adidas.

Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U crno-bijeloj inačici superstarke su cjelokupnoj kombinaciji podarile kul izgled, a Katie je istovremeno dokazala da tenisice mogu itekako dobro pristajati romantičnim siluetama odjeće.

Bijele tenisice najlogičniji su odabir većine zaljubljenica u modu, jer osim što djeluju uredno i svježe, pristaju uz svaki odjevni komad te je njima nemoguće pogriješiti. I dok neke žene ne izlaze iz štikli, druge pak u ormaru kriju zavidnu kolekciju tenisica koje su s godinama postale neizostavan modni dodatak u raznim dnevnim varijantama.

  • +95
Najljepše bijele tenisice za svačiji džep Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Baš kao što se odlično slažu u casual varijantama uz traperice i majicu, bijele tenisice posljednjih sezona postale su neizostavan dio ženstvenijih modnih kombinacija, uz lepršave haljine, minice, pa čak i uz poslovna odijela.