VATRENO IZDANJE

Stajling za pet: Uma Thurman nikad nije izgledala bolje

03.12.2018 u 10:17

Bionic
Reading

Zvijezda filmova 'Pakleni šund' i 'Kill Bill', poput brojnih slavnih ljepotica, nije željela propustiti njujorško predstavljanje nove kolekcije modne kuće Versace

Muza slavnog Quentina Tarantina na glamuroznom predstavljanju nove, pre-fall kolekcije brenda Versace zablistala je u laskavom modelu crvene haljine s drapiranom tkaninom u formi čvora – detaljem koji je istaknuo njezinu vitku, manekensku figuru.

  • +12
Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Haljini dužine midi, koju očekivano potpisuje slavna talijanska kuća na čijoj se reviji pojavila, 48-godišnja Uma Thurman parirala je nijansom svjetlijim kaputom - ogrtačem, dok je cjelokupno izdanje zaokružila crnim sandalama tankih remenčića i dodatkom decentnih naušnica srebrna sjaja.

Za naglašavanje mladolikog izgleda Ume Thurman na glamuroznoj reviji modne kuće Versace zaslužna je njujorška vizažistica Asami Matsuda, dok se za frizuru zaglađene, ravne kose pobrinuo frizerski stilist slavnih Marcus Francis.

Kako se nedavno moglo saznati, Umu bismo uskoro mogli gledati u dramskoj seriji Netflixove produkcije koja govori o tajanstvenim okolnostima što se događaju nakon transplantacije srca.

Prema opisu, serija 'Chambers', čije se prikazivanje očekuje iduće godine, usredotočit će se na djevojku koja je preživjela srčani udar te prima novo srce kako bi nastavila život. Ipak, postoji mnogo nedoumica koje okružuju donatorovu iznenadnu smrt, a što se više približava istini, shvaća kako je njen 'dar' zlokoban. Thurman će igrati Nancy, majku donatora koja počinje graditi odnos s mladom ženom.

  • +12
Uma Thurman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia