PILAR DE ARCE

Stajling pedeset plus influencerice najbolji je dokaz kako ove legendarne hlače pouzdano skidaju godine

08.03.2021 u 11:28

Bionic
Reading

Pilar De Arce, jedna od najpopularnijih španjolskih influencerica iznad 50, najbolji je dokaz kako nas dobro osmišljene modne kombinacije itekako mogu pomladiti

Modna ikona Pilar De Arce iz dana u dan ima sve više pratitelja koje neprestano nadahnjuje svojim sjajnim modnim odabirima.

Tamnokosa ljepotica koja živi u San Sebastianu samo niže fantastična modna izdanja i podiže raspoloženje u ovim nimalo vedrim vremenima.

Pilar ne nedostaje inspiracije kad se radi o outfitima, a njezine modne kombinacije sadržavaju komade s potpisom svima pristupačnih brendova poput Manga, Zare, Stradivariusa...

  • +2
Bella Hadid u cargo hlačama Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Omiljena 50 plus blogerica ponovno je pokazala svoj nepogrješiv modni osjećaj posegnuvši za cargo hlačama, koje svoje podrijetlo vuku od uniforme britanske vojske, no s vremenom su pronašle svoje mjesto i u ženskoj garderobi.

Cargo hlače prepoznatljivog dizajna s džepovima sa strane već smo vidjeli i na poznatim trendsetericama poput Belle Hadid i Hailey Bieber, a brojni su ih brendovi uvrstili u svoje najnovije kolekcije.

Sivomaslinaste hlače itekako pomlađuju, a dokazuje to i stajling nenadmašne Španjolke koja ih je uparila s romantičnom cvjetnom jaknom u tonovima svijetloljubičaste, torbicom u sličnoj nijansi i bezvremenskim gležnjačama od brušene kože.

Sunčane naočale i mladenačka frizura upotpunili su ovaj dnevni look poznate 50 plus blogerice.