KAKO SE NOSI SAKO

Stajling Melanije Trump zbog bizarnog razloga na meti kritika

01.03.2019 u 13:14

Bionic
Reading

Prvoj dami Amerike Melaniji Trump ponovno je pošlo za rukom postati glavna tema razgovora na društvenim mrežama zahvaljujući novom formalnom izdanju

U ulozi domaćice u Bijeloj kući Melania Trump dočekala je 65- godišnje indijskog aktivista za prava djece, Kailasha Satyarthija i američku modnu dizajnericu indijskog podrijetla, Rachel Roy.

'Predivno je bilo čuti što Kailash Satyarth i Rachel Roy rade kako bi spasili djecu i dali im glas. Želim vam daljnji uspjeh', napisala je Melania o sastanku s dvojcem na Instagramu.

Povodom službenog susreta u Bijeloj kući, prva dama Amerike Melania Trump uvažene goste dočekala je u sivom odijelu s dugom suknjom, a njemu je pridružila crni top i remen sa zlatnom kopčom.

Ovom sasvim prikladnom izdanju, američka javnost na društvenim mrežama ipak je uspjela pronaći zamjerku.

Prilikom susreta s indijskim aktivistom i modnom dizajnericom, Melania je sivi blejzer s pripadajućom suknjom odlučila nositi ležerno prebačenim preko ramena, a upravo je taj detalj najviše uspio zasmetati korisnicima društvenih mreža.

'Ili nosiš sako ili ga ne nosiš', prokometirao je jedan korisnik Instagrama na što mu je drugi odgovorio 'Točno znam na što misliš. Pomisao hoće li će ostati na ramenima ili pasti me užasava'.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju

'Je li Melaniji potrebna posebna pomoć da sazna kako se nosi jakna?', stoji u jednom od mnogobrojnih kritika na društvenim mrežama upućenih prvoj dami Amerike zbog načina nošenja sakoa.