SANJA DUGGAN:

'Sretna sam privatno i poslovno'

16.04.2014 u 12:41

Bionic
Reading

Sanja Duggan blistala je od ponosa zbog svoje prijateljice Kristine Bradač koja se hrabro okušala u dizajniranju torbica

Bivša manekenka i poslovna žena Sanja Duggan došla je na Schwarzkopf Cro a Porter kako bi podržala dugogodišnju prijateljicu Kristinu Bradač zbog koje je u svom ormaru naglo počela dodatno gomilati torbice.


'Ne znam smijem li priznati, ali reći ću da imam skoro od svakog modela Maripose by Kristina Bradač po jednu. To je zato što sam sto godina Kristinina prijateljica, oduvijek sam bila oduševljena njenim stilom, estetikom, njenim smislom za lijepo. Bila sam sretna i uzbuđena kad sam čula da će uopće pokrenuti svoju liniju torbi. Prvo sam vidjela nacrte, a zatim izvedbu koja je bila još kvalitetnija. Ona je takav jedan perfekcionist, te puno volje, novaca i želje ulaže u sve. Zaista su predivne torbe. Ženstvene su, ali i rokerske. Jako su cool i stylish', rekla je Sanja Duggan koja se ne smatra modnom ikonom.

'Volim modu i doživljavam je kao izvor zabave, ali nisam nimalo ovisna o njoj. Mislim da je najvažnija sigurnost i sreća koju osjećaš iznutra. Moda je divna stvar za žene, jer se kroz nju možeš izražavati. Jednako se osjećam dobro u bijeloj majici i trapericama ili u ne znam kakvoj večernjoj haljini. Volim je i poigravam se njome', rekla je Sanja koja blista te nam je potvrdila da je sretna i privatno i poslovno.

Naime, Sanja je u vezi Krešimirom Čorkom s kojim je bila dugogodišnja prijateljica, a u vezi su više od godinu dana. Na reviji je blistala u crnoj haljini koja je istaknula njenu vitku liniju.

'Kod mene su za to zaslužni super geni. Mogu to zahvaliti mami i baki. One su imale super linije. Volim jesti, ali jedem zdravo. Ne vježbam, ali dosta hodam', rekla je Sanja koja će blagdane provesti sa sinom. 'Tražit ćemo jaja u vrtu', rekla je sa smiješkom.