blistavost i mlađi izgled kože

SPF je tvoj BFF – uvijek!

21.04.2022 u 11:20

Bionic
Reading

Da, čak i kada je oblačno. Čak i ako radiš u uredu veći dio dana. Čak i ako namjeravaš samo prošetati do trgovine i nazad. SPF je tvoj BFF. Mi to znamo. Ti to znaš. Tvoj dermatolog to definitivno zna. Pa ipak, mnogi od vas ga JOŠ UVIJEK ne nose. Pa smo odlučili pitati 'Zašto, pobogu, još uvijek ne nosiš SPF svaki dan?'

'Gust je, ostavlja kožu masnom i uništava mi šminku!'

'Ljepljiv je, ne miriši ugodno i čini mi lice sjajnim kao da sam se okupala u highlighteru!'

'Većina krema za sunčanje je masna, ne mirišu ugodno i ostavljaju bijele tragove.'

'Od SPF-a mi izbijaju prištići. Stvarno ga želim koristiti, ali isto tako želim imati čisto lice.'

I shvaćamo. Zaista! Jer ste u pravu za neke stvari. Kozmetički gledano, SPF ima doista užasnu reputaciju. Neki SPF-ovi su masni i uništavaju šminku. Neki su pregusti i ostavljaju lice sablasno bijelim. Neki zaista ostavljaju lice masnim, pa zašto bismo onda trebali nanositi SPF? Otkrit ćemo ti zašto.

Kumulativna oštećenja od sunca primarni su razlog starenja kože.

Oštećenja kože od sunca (one kakve dobivate na plaži, igranje s djecom, ispijanje kave na suncu itd.) se zbrajaju. A zahvaljujući UVA zrakama, sve to izlaganje suncu može dovesti do: finih bora, hiperpigmentacije - tamnih mrlja. Ali! Svakodnevno nošenje SPF-a može dramatično smanjiti fizičke znakove starenja. (Jednostavno rečeno: SPF je cheat kod kako izgledati 40 kada navršiš 60)

Eksfolirana koža je osjetljivija na oštećenja od sunca.

Ako u skincare rutinu uključuješ piling kože (bilo to s AHA, BHA, retinoidima ili proizvodima s retinolom ili vitaminom A), UV zrakama daješ free pass da oštete tvoju kožu.

Rak kože nije nešto što se događa isključivo drugim ljudima.

To se događa ovdje, nama. I prokleto dobar razlog da počneš nositi SPF, ako nas pitaš.

Dobra vijest je da će te svakodnevno nanošenje SPF zaštititi od svih tih stvari. Zaista hoće!

A još bolja vijest je da su SPF formulacije prešle dug put. Nekad smo se morali nositi s gustim, masnim kremama koje su uništavale šminku kako bismo zaštitile lice od oštećenja od sunca. Ali ne više.

Stručnjaci iz Dr.BRANDT-a su proveli četiri godine stvarajući SPF formulu koja je lijepa na koži, nekomedogena, hidratantna i lagana kao obična dnevna hidratantna krema bez SPF-a, koja ne ostavlja bijeli film na licu pa nećeš izgledati kao Casper, a uz svoj faktor 50 ti pruža fantastičnu zaštitu od zlih UV zraka.

Dr.BRANDT Liquid Sun Shield je lagana, nekomedogena, 100% mineralna krema SPF50 širokog spektra UVA/UVB SPF50, HEV/BLUE LIGHT i zaštitom od onečišćenja. Ovaj SPF potiče blistavost i mlađi izgled kože, štiti od hiperpigmentacija, oštećenja i fotostarenja.

Za razliku od ostalih krema za sunčanje, Liquid Sun Shield ima luksuznu, laganu tekuću teksturu koja je na tvom licu nevidljiva i svilenkasta, ne ostavlja tvoju kožu masnom i ne uništava izgled tvog make up-a.

Uz sve što smo ti rekli, zašto i dalje ne nosiš SPF? Potraži Dr. Brandt Liquid Sun Shield na www.delmerion.hr, u Mullerima i bolje opskrbljenim ljekarnama i nosi ga. SVAKI DAN.