COLOR RACE

Specijalno izdanje Corse inspirirano reli Kadettom

15.01.2010 u 12:03

Bionic
Reading

Nekoć je smisao specijalnih izdanja bila ekskluzivnost, specijalne izvedbe od serijskih modela odskakale su po korištenim komponentama i performansama. Danas je, čini se, dovoljno promijeniti boju automobila da bi izvedba bila 'specijalna'

Opel je tako odlučio zaviriti u šezdesete i sedamdesete godine prošlog stoljeća i na bazi reli Kadetta grupe B stvoriti specijalno 'Color Race' izdanje Corse.

Ako ste se ponadali tehničkim unapređenjima, morat ćemo vas razočarati; preinake na Corsi Color Race isključivo su kozmetičke prirode, a da nezadovoljstvo bude veće, specijalno izdanje čak nije rezervirano ni za najsnažniji OPC model, već će Color Race preinake biti dostupne na kompletnoj paleti motora.

Kupci će moći birati između tri specijalna vanjska premaza – žutog, bijelog i crvenog. Svi modeli dolaze s crnim poklopcem motora, aplikacijama kockaste zastave i crnim krovom. Iznutra su elementi interijera prošiveni koncem u boji karoserije, a paket upotpunjuju okviri ventilacijskog sustava, također u boji karoserije.

Cijene na njemačkom tržištu započinju od 15.560 eura za osnovni model.