odličan ljetni look

Ništa ne može nadmašiti vječne espadrile, a ove su daleko najpopularnije

11.06.2023 u 14:19

Bionic
Reading

Nicky Hilton Rothschild, stilski itekako potkovana mlađa sestra Paris Hilton stigla je na Veuve Clicquot Polo Classic. Pažnju privukla odličnom ljetnom kombinacijom i još jednom potvrdila da su espadrile cipele broj jedan za tople dane

Kad je stigla u Liberty State Park u New Jerseyju, gdje se odvijala glamurozna dnevna zabava na kojoj je bila i Emma Stone, američka modna dizajnerica, manekenka i poslovna žena spremno je pozirala osiguravši da njezin besprijekoran stil bude dobro zabilježen.

Nicky je privukao pažnju u privlačnom kompletu Huntera Bella. Njezina odjeća, vješta igra boja, prikazivala je nijanse svijetloplave, prigušene narančaste i bijele, evocirajući živahni duh ljeta. Hunter Bell top bez rukava s izrezom u obliku srca imao je vrlo ženstvenu siluetu. Debele naramenice graciozno su joj padale preko ramena dok je niz gumba krasio prednji dio. Gornji dio s peplumom u struku dodao je dašak ženstvenosti izgledu, a sve je bilo ukrašeno očaravajućim uzorkom tamnocrvenih i plavih pruga.

Nicky je uparila gornji dio s odgovarajućom, elegantnom Hunter Bell Alexis suknjom. Lepršava suknja padala je sve do gležnjeva, a imala je praktične bočne džepove, koji su stajlingu dali vrlo moderan štih.

Nicky, inače majka troje djece, koja se 2015. udala za financijaša Jamesa Rothschilda, svoj ljetni stajling pojačala je chic pletenim slamnatim šeširom, pletenom Max Mara Cesto košara torbom te ultimativnim hitom po pitanju ljetne obuće – espadrilama koje osvajaju izgledom i udobnošću.

Njezin izbor je pao na Castañer prepoznatljive espadrile, omiljene i u garderobi princeza od Walesa, Kate Middleton te španjolske kraljice Letizije. Model Carina dolazi u vrlo popularnoj svijetloj boji tkanine, nijansi slonovače, a duge trake za vezanje oko gležnjeva dodale su malo potrebne sigurnosti za hodanje na visokih potplatima od jute, ali i lijepu dozu romantičnosti.

  • +5
Espadrile Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo