LIJEPA I COOL

Španjolske mladenke redom biraju predivnu bijelu haljinu iz Zare kao chic opciju nakon ceremonije

31.05.2022 u 11:35

Bionic
Reading

Sezona je vjenčanja, a mnoge mladenke vole nakon obavljene ceremonije vjenčanja odjenuti se u nešto praktičnije i jednostavnije za nastavak svadbenog slavlja

Jedna od najljepših bijelih mini haljina s potpisom Zare trenutačno je najveći hit među španjolskim mladenkama koje se ne mogu zasititi ove divne i praktične ljetne haljinice.

Ova ultra laskava bijela haljina doista može uspješno odigrati ulogu 'druge' vjenčanice jer izgleda chic i moderno, a bez puno razmišljanja je možete nositi i za neke ljetne izlaske jer joj posebnost daju statement volani i tanke naramenice.

Budući da je bijele boje, idealne za ljeto, odlično izgleda i na preplanuloj koži pa nikakvo čudo da je brzinom svjetlosti nestala iz web ponude omiljene trgovine koju obožavaju i Hrvatice.

Sjajno izgleda i u kombinaciji s trendi ravnim sandalama ili popularnim natikačama na petu - univerzalan kroj i neutralna boja čini je ljetnim klasikom pa su je mnoge fashionistice odmah poželjele imati u svojoj ljetnoj garderobi.

  • +5
Bijele haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ugodna za nošenje i po pristupačnoj cijeni od oko 50 eura (oko 370 kn), omiljen je izbor mnogih mladenki u Španjolskoj, ali i izvan granica te zemlje.

Kreacija se vrlo brzo našla i u kategoriji viralnog hita nakon što su je s puno stila isfurale influencerice Mery Turiel i Maríe Valente.