SUSRET U MADRIDU

Španjolska princeza zasjenila Carlu Bruni

28.04.2009 u 09:24

Bionic
Reading

Bilo je puno osmijeha i poljubaca pri susretu Carle Bruni Sarkozy i španjolske princeze Letizie u Madridu. Dakako da su sve oči prilikom posjeta francuskog predsjednika Španjolskoj bile uprte u odnose i styling dviju dama, pa se naslućivala i doza rivalstva

Nicolas Sarkozy u Španjolsku je stigao da bi pokazao dobru volju i ublažio zategnute odnose nakon što je španjolskog premijera Josea Luisa Rodrigueza Zapatera okarakterizirao kao 'ne baš pametnog'. Prva europska dama Carla Bruni Sarkozy pridružila se suprugu i nazočila primanju.

Iako u skupocjenoj odjeći, pri popodnevnom susretu Carla Bruni ipak nije izgledala moćno poput španjolske princeze Letizie. Odlučila se za Diorovu plavu haljinu, dok je Letizia uz zanimljivu bordo haljinu nosila cipele vrtoglavih peta.

Francuska prva dama je i na gala večeri, u Zarzuela palači izvan Madrida, u dugačkoj crnoj haljini bila zasjenjena satenskom sivom haljinom španjolske princeze.

Nicolas Sarkozy i Carla Bruni Sarkozy tijekom boravka u Madridu družili su se i sa španjolskim kraljem Juanom Carlosom i kraljicom Sofijom, kao i s princom Felipeom.

Je li Carla Bruni odabrala previše samozatajnu odjeću, procijenite sami.