DOBITNA HALJINA

Španjolska kraljica ugledala se na Melaniju Trump

07.02.2017 u 10:50

  • +5

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Lijepa španjolska kraljica Letizia pojavila se na glamuroznoj dodjeli nagrada u Španjolskoj noseći haljinu koja izgledom neodoljivo podsjeća na nedavan odabir prve dame Amerike Melanije Trump

Po pitanju večernjih izdanja, privlačnost golih ramena teško se može poreći, no ipak je riječ o trendu koji se u većini slučajeva ne može uspješno primijeniti za formalnija događanja. Španjolska kraljica Letizia ponudila mu je stajliš alternativu kojoj nije manjkalo vizualne zanimljivosti.

U društvu supruga kralja Felipea, Letizia se pojavila na dodjeli španjolskih nagrada Innovation and Design noseći maslinastozelenu plašt-haljinu koja se pokazala modno pomaknutim, ali dovoljno skladnim odabirom kad je u pitanju kraljevski protokol.

Glavni trik nalazi se u pametnom kroju haljine. Tričetvrt rukavi i ženstvena dužina  do koljena kraljici Letiziji podarili su laskavu liniju bez ugrožavanja grandiozne siluete. Njezin najnoviji odabir mnoge je podsjetio na kratku crvenu haljinu modne kuće Givenchy koju je nedavno nosila prva dama Amerike Melania Trump.

Za razliku od Melanije i monokromatskog stiliziranja kreacije, Letizia se odlučila za modne dodatke i obuću u znaku zmijskog printa. Cipelama u špic brenda Magrit tako je pridružila pismo-torbu identičnog izgleda, a njihovim odabirom svojoj je kombinaciji podarila više nego ispoliran izgled.