OSVAJA STILOM

Španjolska kraljica sve zadivila u kožnoj suknji

13.02.2017 u 18:15

Španjolska kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Poznata po uklapanju neočekivanih komada u formalne kombinacije, španjolska kraljica Letizia oduševila je novim izdanjem koji većina kraljevskih dama ne usudi kopirati

U povodu konferencije u organizaciji španjolske fundacije Telefonica, 44- godišnja kraljica Letizia nanovo je dokazala kako se voli poigravati s modom što često rezultira uklapanjem neočekivanih komada poput hlača ili haljine od kože u formalna izdanja.

Ovaj put, odabir je pao na kožnu suknju olovka kroja koju je Letizia vješto kombinirala s bijelom bluzom pussy bow s detaljem crnih prugica.

Spomenuta bluza djelo je španjolskog dizajnera Roberta Verina, a cjelokupnu kombinaciju stilizirala je dodatkom Hugo Boss torbice i parom lakiranih cipela u špic s potpisom slavne Caroline Herrere.

Osim što je i ovaj put dokazala modnu naklonost prema odvažnim komadima od kože, Letizia je također potvrdila da kožni odjevni predmeti, uz pravilno stiliziranje, mogu biti itekako elegantni i primjereni pojavljivanju na formalnim događanjima.