pink odijelo

Sharon Stone pokazala kolika je frajerica: U chic odijelu zasjenila je baš sve

05.02.2023 u 16:05

  • +7

Sharon Stone

Izvor: Profimedia / Autor: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Uoči 65. dodjele nagrada Grammy održana je zabava 'Clive Davis Annual Pre-Grammy party', a brojni poznati okupili su se u hotelu 'The Beverly Hilton' na gala večeri naziva 'Pozdrav ikonama industrije'. Za tu posebnu priliku glumica se odlučila za hrabro odijelo u hit boji koju je ove godine u Parizu proslavio Valentino

Sharon Stone ove sezone rado nosi lepršave kreacije, a upravo takvu odjenula je u subotu navečer povodom godišnje gala svečanosti prije Grammyja u Los Angelesu. Glumica je privukla pozornost u jarko ružičastom odijelu, a lepršavi volani od tila zbilja su pokazali da odijela mogu biti nimalo dosadna.

Glamurozno, ali vrlo moderno odijelo kreacija je modne kuće ACT N°1 koju su osnovali dizajneri Galib Gassanoff i Luca Lin. Dizajnerski dvojac oslanja se na multikulturalnost, s posebnim naglaskom na kinesko i azerbajdžansko nasljeđe.

Odijelo je vrlo posebno zbog dodatka našivenog na sako, a volani od tila sežu gotovo do poda i čine ovu kreaciju vrlo neobičnom, ali i vrlo uspješnom. Odijelo je predstavljeno na Milanskom tjednu mode u veljači 2022. godine, a glumica i njezin snažan karakter savršeno su upotpunili cijeli dojam.

Glumica nije nosila nikakav top, a dekolte je istaknula predimenzioniranom srebrnom ogrlicom s velikim privjeskom križa.

ZVIJEZDA 'SIROVIH STRASTI'

Sharon Stone iznenadila stajlingom za crveni tepih: Glamurozne hlače spojila s vječnim komadima

Pogledaj galeriju