VEĆ 7 GODINA

Španjolska kraljica naprosto obožava ovu haljinu

02.06.2016 u 20:10

  • +4

Kraljica Letizia

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

I dok su takozvane bodycon haljine općenito rezervirane za večernja izdanja, stajliš španjolska kraljica Letizia dokazala je da može odlično izgledati u dnevnom i formalnom izdanju. Nošenje ove specifične bodycon haljine, međutim, kraljici nikako nije strano

Povodom dolaska na dodjelu nacionalnih kulturnih nagrada u španjolskom gradu Palenciji kraljica Letizia pojavila se u haljini dizajnera Felipea Varele. Spomenuta haljina imala je prepoznatljiv bodycon kroj s nešto preciznijim detaljima u znaku slojevitih dijelova tkanine i tri četvrt rukavima.

Haljinu upečatljive boje Letizia je kombinirala s nježnoljubičastim štiklama i clutch torbicom brenda Mbubag od nojeve kože, a koja joj je bojom savršeno parirala.

Kraljica Letizia kao jedna od najbolje odjevenih dama s kraljevskih dvora, međutim, pribjegava praksi na kojoj je britanska princeza Kate Midletton 'diplomirala'. Riječ je o modnoj navici recikliranja odjevnih komada koju je potvrdila ponovno odabravši haljinu koju je nosila mnogo puta od 2009. 

U haljini španjolskog dizajnera Letizia je zadobila posebnu medijsku pažnju upravo te godine povodom ručka s tadašnjim francuskim predsjednikom Nicolasom Sarkozyjem i prvom damom Francuske, Carlom Bruni.