DROGA, NEMAR I LUDILO

Šokantno svjedočenje Francis Cobain protiv Courtney Love

  • Autor: VLM
  • Zadnja izmjena 02.02.2012 10:58
  • Objavljeno 02.02.2012 u 09:21
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Danas 19-godišnja kći Kurta Cobaina na sudu je iznijela istinu o ovisnosti i nemaru svoje majke Courtney Love, a život s njom opisuje kao nemar i ludilo koje je prepuno droge

Nakon što je izgubila skrbništvo nad svojom jedinom kćeri i prije dvije godine dobila zabranu pristupa, Courtney Love i Francis Bean Cobain opet su se našle na sudu. Tamo je 19-godišnja Cobainova kći otkrila nove šokantne detalje o danima kad je živjela sa svojom majkom.

'Zbog njezina nemara i ludila uginuli su svi moji kući ljubimci. Ona je na drogama otkad znam za sebe. Vodila me i kod svojih bivših ljubavnika koji su također ovisnici. Svaki dan konzumira Xanax, Adderall, Sonatu i Abilify, šećer i cigarete, to je sve što stavlja u sebe. Normalnu hranu uopće ne jede. Neprestano puši i zaspe s upaljenom cigaretom u rukama, uvijek sam bila zabrinuta da nam ne zapali dom svojim nemarom', izjavila je Francis koja ne želi imati nikakav kontakt sa svojom majkom.

Francis je dodala kako se njezin pas ugušio nakon što je progutao tablete koje su pripadale njezinoj majci, a držala ih je svuda po kući. Objasnila je da Courtney živi u kući punoj smeća, tona papira i da u tom prostoru nijedna normalna osoba ne može živjeti.

'Moja majka ne živi u realnom svijetu. Jednom me usred noći odvukla u kuću bivšeg ljubavnika. Promatrala sam iz auta kako urla na njega i baca kamenje, nije joj smetalo što su njegova djeca u kući. Najgore od svega je što već godinama umišlja da je netko potkrada, uvjerena je da je pijun u nečijoj teoriji zavjere i da joj novac nestaje. I mene je nekoliko puta optužila za krađu. Po cijele dane visi na telefonu i neprestano viče, baca i razbija stvari, i kad je u hotelskom apartmanu. Jednom mi je prijetila da će skočiti s balkona', otkrila je na sudu Francis.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi