RODITELJSKI REFLEKS

Šokantni ispad slavnoga glumca

09.12.2013 u 08:42

Bionic
Reading

Ben Affleck zna kako ide s paparazzima, ali je umoran i bijesan što prate i fotografiraju njegovu djecu

U novom intervjuu za Playboy Ben Affleck je istaknuo kako nije u redu da odrasli fotografi slijede njegovo troje djece - Violet (8), Seraphinu (4) i jednogodišnjeg Samuela, koje ima u braku s Jennifer Garner.


'Možete reći što god želite o meni. Možete vikati na mene i snimati me kamerom. Možete me pratiti i fotografirati sve što želite, ne zanima me. Ispred zgrade me upravo sada čeka nekoliko ljudi. Nevjerojatno. To je dio dogovora. Ali nije u redu i odvratno je pratiti djecu, snimiti ih i prodati to za novac', rekao je za Playboy.

'To čini djecu nesigurnom. Fotografiraju našu djecu kako izlaze iz vrtića…'


Ovo je pitanje vrlo važno za Afflecka i Garner. Glumica se ranije ove godine udružila s Halle Berry kako bi Senat donio Zakon 606 koji je u Kaliforniji usmjeren na zaštitu privatnosti djece javnih osoba. Tako od 1. siječnja 2014. paparazzo osuđen za maltretiranje maloljetnika koji je izdvojen zbog popularnosti svojih roditelja (glumaca, pjevača, TV zvijezda, političara i sl.) možete dobiti i do godinu dana zatvora.

'Moja djeca nisu poznata. I moj je zadatak kao oca da ih zaštitim od takvih stvari', objasnio je Affleck za Playboy.

'Moja djeca uvijek gledaju dolje jer su u panici i boje se tih ljudi koji viču. To je u redu ako ste Lindsay Lohan koja izlazi iz kluba, ja ili bilo koja odrasla osoba. S djecom je to u najmanju ruku neukusno. '

Zanimat će vas u MAXtv videoteci:
Otok naše ljubavi
Njemu baš i nije stalo
Najčudniji klinac na svijetu
Arthur
Poziv