ZARUČILI SE ZAYN I PERRIE!

Šokantna vijest za fanove teen senzacije

22.08.2013 u 09:47

Bionic
Reading

Potvrđeno je da su se zaručili Zayn iz 1D-a i Perrie iz Little Mix!

Iako se već u nekoliko navrata pisalo da su se Zayn Malik iz boy benda One Direction i njegova djevojka Perrie Edwards iz all girl benda Little Mix zaručili, ovoga je puta to istina!

Nakon što je na spektakularnoj londonskoj premijeri filma o One Directionu skupocjeni zaručnički prsten na Perrieinoj ruci podigao buru nagađanja, stigla je i potvrda te vijesti.

'Istina je, Perrie i Zayn su se zaručili. Sretna sam zbog njih! Zbilja su jako zaljubljeni. Perrie ga obožava, a i on nju. Savršeno se slažu i sjajan su par', rekla je Debbie, Perrieina majka. Dodala je da su se zaručili tijekom vikenda.


Perrie Edwards

Vijest o zarukama Zayna (20) i Perrie (20) su potvrdili i glasnogovornici mladog para, no bez detalja o tome kad bi se vjenčanje moglo dogoditi.

Zayn i Perrie prohodali su u prosincu 2011. godine nakon što su se upoznali na talent showu The X Factor.
Jedan je izvor za The Sun ispričao kako je sve bilo iznenada i vrlo romantično.

Zayn je kleknuo pred plavokosu Perrie i poklonio joj prsten.

'Nije mogla vjerovati, to je bio šok za sve', rekao je taj izvor.

U jednom je intervjuu Perrie naglasila da joj ne smeta to što je na meti ljubomornih obožavateljica One Directiona.

'Fanovi Little Mixa stalno su uz mene i uvijek me brane. Zbilja me nije briga što nekome smeta što sam sa Zaynom. Naša veza je čvrsta. Provodimo puno vremena skupa i ja mu vjerujem svim srcem. S njim nisam samo zato što je slavan', rekla je Perrie.

Na premijeri filma o One Directionu vladala je nezapamćena euforija, a okupilo se oko 70 tisuća fanatičnih directionera izvijestio je Daily Mail