PRIJETNJE I ALKOHOL

Šokantna svakodnevnica obitelji Kim Kardashian

03.07.2013 u 07:40

Bionic
Reading

Kim Kardashian zaprijetila je svojoj alkoholiziranoj majci i sestri da će pozvati policiju ako ne prestanu s uništavanjem vrta u njihovoj vili

Tijekom trudnoće mediji su je kritizirali zbog debljine, a članovi obitelji Kardashian skakali su u obranu jedne od najslavnijih trudnica ove sezone. No čini se da je Kim imala problema i sa svojim najbližima, piše MailOnline.


U najnovijoj epizodi realityja Keeping Up With The Kardashians, snimanoj u periodu u kojem je 32-godišnja zvijezda bila trudna, Kim će izgubiti živce zbog pijanog incidenta koji su joj priuštile majka Kris Jenner i sestra Kourtney Kardashian.

U toj epizodi trudna se Kim pokušavala odmoriti, no nakon dolaska majke i sestre večer obilježava nimalo ugodan obiteljski događaj.

Epizoda počinje s Khloe koja se žali zbog toga što je sestre Kim i Kourtney isključuju, a majka Kris Jenner, u pokušaju da spasi odnos sestara, odvodi Khloe u bar kako bi se malo razonodile.

Majka i kći će u meksičkim baru ispijati tekile, a Kris će pod očitim utjecajem alkohola odlučiti napraviti psinu svojoj obitelji. Vrativši se kući, pijane majka i kći počinju uništavati vrt svoje vile bacajući role toaletnog papira preko stabala.

Kim to nije smatrala duhovitim pa je bijesno rekla da joj je dosta, dodavši: 'Da sam htjela pozvati policiju, mogla sam.'