GARNIER Ultra DOUX Mythique Olive

Snaga maslinovog ulja za njegu suhe i krhke kose

03.05.2016 u 15:44

Bionic
Reading

Garnierova linija Ultra Doux Mythique Olive, obogaćena djevičanskim maslinovim uljem koje je cijenjeno zbog svojih snažnih svojstava, suhoj i krhkoj kosi vraća njezinu prirodnu ljepotu

Djevičansko maslinovo ulje – hranjivi eliksir
Maslinovo ulje cijenjeno je diljem svijeta zbog korisnih svojstava. Podrijetlom iz srca Mediterana, maslinovo ulje tradicionalni je tretman za ljepotu koji se prenosi s majke na kćer. U mnogim je kulturama cijenjeno zbog ljekovitih svojstava i moći obnavljanja te je postalo sinonimom za intenzivnu njegu. Djevičansko maslinovo ulje dobiva se hladnim prešanjem da bi se sačuvala njegova prirodna svojstva. Ultra Doux Mythique Olive linija sa takvim hranjivim eliksirom intenzivno njeguje vlakna kose kako bi se omekšala i obnovila kosa od korijena do vrhova. Maslinovo ulje bogato je masnim kiselinama, posebno oleinskom kiselinom koja je izvrsna za kosu. Također sadrži vitamin E koji je poznati antioksidans.

UltraDoux Mythique Olive rezultati

Krhkoj i suhoj kosi se vraća njezina prirodna ljepota! Trenutno raspetljava i intenzivno njeguje kosu bez osjećaja težine. Suha kosa obnavlja se od korijena do vrhova i vraća joj se život. Za glatku, sjajnu i blistavu kosu svakoga dana! Kosa je iznimno meka, lijepa i glatka, a to omogućuje jednostavno oblikovanje. Za krhku i suhu kosu koja je tako obnovljena da zrači ljepotom!

Ultra Doux Mythique Olive senzualni parfem
Blage početne voćne note naranče i limuna osunčane suncem ustupaju mjesto opojnim bijelim notama koje će nakon toga procvjetati u toplu senzualnost vanilije i mošusa. Sladak miris koji njeguje, ali je istovremeno nježan.

Svaki je proizvod iz Ultra Doux Mythique Olive linije pažljivo formuliran kako bi imao optimalno djelovanje.
Ultra DOUX Mythique Olive šampon lagan je i gladak te stvara meku i bogatu pjenu. Jednostavno se ispire i intenzivno njeguje kosu bez osjećaja težine.
Ultra DOUX Mythique Olive regenerator - ova kremasta emulzija koja se jednostavno ispire kosu čini glatkom, sjajnom i laganom te sprečava petljanje kose.
Ultra DOUX Mythique Olive intenzivna maska  -  intenzivan i blagotvoran proizvod za njegu kose koji pruža osjećaj intenzivne njege. Maska ima bogatu, kremastu teksturu koja obavija kosu poput zagrljaja. Sastojci zaglađuju i njeguju vlakna kose, a istovremeno su i lagani pa se tako izbjegava zasićenost kose i osjećaj težine.